İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
konforlu bi sürüş için 32 iyidir, ben aracımı genelde tek kullanıyorum, 32 gayet iyi bi sıkıntı yok, aracında sürekli yolcu taşıyanlar için 36-38 idealdir, 40 hava ve üzeri çok sertleştirir ve ön takıma zarar verebilir....
Torpido gözünde 2.2 kPa yazıyor. 32 psi yapıyor. Bendeki standard cosmo. Burada yazılan 39-40' lar nerde 32 psi nerde. Burada diğer arkadaşların yazdığıa göremi yoksa araçtaki değere göremi lastiğe hava basacağız.
daha ziyade 1. ve 2. vitesle ilerleyebildiğimiz sehiriçi yollarda, ara sokaklarda hava basıncının etkisi daha farketmekte, 3.viteste hızımız yaklasık 80 cıvarı oldugundan lastıgın hava basıncı pekte rol oynamaz....
2 ay önce lastiklere ön 39 arka 38 hava bastım. Dün lastiklerin hava basıncını kontrol edeyim dedim. Ön sol 27,5 ön sağ 29, arka sol 30, arka sağ 31... 2 ayda bu kadar kayıp anormal değil mi?
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum