Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hırsızlık Teşebbüsü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hırsızlık Teşebbüsü

Merhaba arkadaşlar. Atatürk Havaalanı otoparkına aracımı park ettim. 4 gün sonra geri geldiğimde, aracı çalıştırınca bilgi ekranında " ! Hırsızlık Teşebbüsü" mesajı belirdi. Otopark güvenlik görevlileri sürekli rastgele araç kapılarını yoklarlar kapılar kilitli mi yoksa değil mi diye. Başta bu sebeptendir diye düşünmüştüm ama 18 aydır yüzlerce kez bu araç havaalanında hep aynı yere bırakıldı ve ilk defa böyle bir mesaj gördüm. Sanki masum bir kapı kolu zorlamasından öte bir girişim olmuş gibi. Arabanın her tarafını inceledim hiçbir iz de yok hani. Kim sürekli kameralarla takip edilen bir otoparkta hırsızlık teşebbüsünde bulunma cesareti gösterebilir ki? Daha önce aracında bu mesajı başka gören var mı? dknow
    2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Ynt: Hırsızlık Teşebbüsü

Havaalanı otoparkında hırsızlık girişiminde bulunacaklarını sanmıyorum. En yakın ihtimal olarak araba kirliyse üzerinde gezinmiş gibi bir iz varmıydı? Belki üzerine birileri oturduysa sarsıntıyı algılayan araba böyle bir uyarı vermiş olabilir. Alarm ötüncede ordan uzaklaşmışlardır. Sizde binince bu uyarıyı almışsınızdır. Bu arada ilk defa böyle bir özelliğini duyuyorum. Hoş bir özellikmiş.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Çok ilginç bir durum Birşey olmaması sevindirici...
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İyi de o alarm sadece içerden algılıyor.Dış değil iç alarm yane.

Yorum

Daha bilmediğimiz ne mesajlar var acaba

Birşey olmamasına sevindim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaşlar bir kere ben de aynı uyarıyı almiştim. Bunun sebebi bence aracın anahtarı hemen algılayamamış olmasından dolayı olduğu kanısındayım. Zaten 4 gün kullanmadığınızı söylediniz vegelip anahtarı hemen kontağa takıp çevirdiniz o sürede araç anahtarı tanıyamadı bence.
            Bendeki olayda aracı park edip kapattım çikar çikmaz bir şey unuttuğumu fark edip araca binip çalıştırdım. Aracı kapatıp açmam çok hızlı oldu. Anahtarı kontağa takıp çaliştırdığımda aynı mesajı aldım ve araç çalışmadı. Bir kaç saniyede tekrar denedim kontrol ediliyor dedi ve çalıştı.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Geçtiğimiz günlede ben de aynı mesajı aldım. Yenikapıdan Yalovaya ve akşam dönüşte feribotta arabaya döndüğümde hırsızlık teşebbüsü mesajı çıktı. Her 2 mesaj sonrası arabaın etrafını dikkatlice inceledim çizik vs. yoktu. Daha sonra aklıma eski aracım passatta da feribota bindiğimde dönüş için arabaya döndüğümde hep alarmı öterken buluyordum.

Sanırım feribotta sallantıdan dolayı alarm devreye giriyor. Aracın iç alarm sistemini kapatsak işe yararmı acaba
              2011 Model 2.0 Cdti, (160 HP), Cosmo İnsignia

Yorum

Neden olduğunu bilmiyorum ama evin önünde park halindeyken, buna benzer bir olay bir kere başıma geldi.
                Daha sonra tekrarlamadı. Muhtemelen sarsıntı, üzerine oturma/dayanma gibi bir olay olmuştur.
                Hırsızlık teşebbüsü bile olsa alarm bunun için var ve alarm başarı ile işini yapmış. Eğer bir sıkıntı yoksa takmayın kafanıza
                Geçmiş olsun.
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Şöylede olmuş olabilir.Alarmın gözleri araca yakından bakmak isteyenide algılamış olabilir.Arabayı inceleyen olabilir yada hırsızlık için cama yaklaşan olabilir.
                  Benim başıma çocukları içirdeyken kapıları kilitlediğimde oldu.Hatta baya da bi alarm ötüyor.
                  Duymama imkanı yok bildiğimiz alarm sesi

Yorum

bizim bu araçlarda alarm varmı ?varsa nasıl işliyor bilgilendirirseniz sevinirim
                    2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                    2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Aracın Cosmo ise var kendi kendine çalışıyor iç üst orta kısımda 2 tane kedi gözü var içerde hareket olursa devreye giriyor çok bağırmayan bir sireni var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Birde kapıları iki kere kitlemek gerekiyor herhalde.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

üzücü birşey olmaması sevindirici, geçmiş olsun

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                            Birde kapıları iki kere kitlemek gerekiyor herhalde.
                            evet iç denetimli alarmi (hareket sensörü) devreye almak için kumanda ile 2 kez kilitlemek gerekiyor.. ilk bastığınızda kapıları kilitliyor, ikinci bastığınızdaysa devreye giriyor, zaten ikinci kez tuşa bastığınızda aracın sinyalleri 2 sn. kadar uzun yanık kalıyor, burdanda anlayabilirsiniz

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

walla güzel bi özellikmiş uyarı vermesi ama umarım bu özellik doğru çalışıyodur, ben hiç böle bi uyarı mesajı görmedim ekranda, birazdan aracımı sallamaya başlıcam merak ettim bakalım uyarı vercekmi

evet ufuk bey cosmo donanımlı insignialarda alarm var...

Yorum

İşleniyor...
                              X