Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hırsızlık Teşebbüsü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hırsızlık Teşebbüsü

bu özellik 2009 model edition elegance modellerindede varmı.bu özellik varsa eğer bunu kumandadan iki kere basarak aktif hale getirdik diyelim.peki ekranda hırsızlık teşebbüsü var yazdığı zaman bunu nasıl ekrandan sileceğiz.kutup başını söküp takarakmı yine
    2009 1.6T Edition-Elegance Teknik Gri FLYAUDİO NAVI

Yorum

canını sıkma edıtıonda yok bu ozellık
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Bu durum benimde başıma daha önce gelmişti.Arabayı yaz ayında güneşli bir yere park etmek zorunda kalmıştım.Deri koltuklar güneş görmesin diye cama yapışan perdeyi de sol ön cama yapıştırmıştım.Aradan bir saat geçtikten sonra arabanın alarmının çaldığını fark ettim ve kesin birileri arabayı sürttürdü dedim.Arabanın etrafını turladım.Herhangi birşey yoktu sonra sürücü kapısını açtığımda bilgi ekranında ilk defa hırsızlık teşebbüsü yazdığını gördüm ve güldüm araba sapıttı herhalde dedim.Sonra farkına vardım ki bizim vantuzlu perde güneşten dolayı kendini salıvermiş ve yere düşmüş.Arabanın gözüde onu görmüş ve başlamış alarımı çalmaya.Böylece o gözlerin de işe yaradığınıda anlamış olduk. Bence göz sistemi güzel bir özellik.
        INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
        20" jant
        infinity
        DVD 800
        Sunroof
        Deri koltuk

Yorum

Benim araç 2010 edition elegance. Bu yazıyla değil ama farklı bir araç resmi çıkıyor. Marşa basınca marş basmıyor. Hısızlık koruma mı ne öyle bişi yazıyor. Bu sistem, onunla alakalı bişey mi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
            Benim araç 2010 edition elegance. Bu yazıyla değil ama farklı bir araç resmi çıkıyor. Marşa basınca marş basmıyor. Hısızlık koruma mı ne öyle bişi yazıyor. Bu sistem, onunla alakalı bişey mi ?
            "hırsızlık teşebbüsü" uyarısı vermeden marş basmadığına göre immobilizerle ilgili bir sorun olmuş benim tahminim. anahtarın sustası tam açıkmıydı? ben Transporter'da farkettim, anahtar dimdik durmasın diye sustasını tam açmadan takınca marşa basmadı ve göstergede ışık yaktı, sonra ışığı söndürmek için servise
            InsigniaTEAM

Yorum

Araç edition bugün babam hızlı çalıştırmış sanırım hırsızlık teşebbüsü yazmış aracın ekranında ben editionda böyle özellik oldugunu bılmıyordum bunu soylıyınce şaşırdım
              2016 w205 AMG

Yorum

Araba yıkatmak için park yerine girdikten hemen sonra aracımı stop etmiştim ki, sorumlu kişi abi aracını şu tarafa alabilir misin? demesi üzerine aracı tekrar çalıştırmaya kalktığımda "Hırsızlık Teşebbüsü" ikaz işareti belirmişti. Biraz durduktan sonra çalıştırabilmiştim.

Yorum

İşleniyor...
                X