Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hırsızlık Teşebbüsü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hırsızlık Teşebbüsü

herhangi bi sorun çıkmaması güzel geçmiş olsun, sanki sarsıntıdan olmuş meraklı gözler olabilir...

Yorum

Aracın içine sinek falan girerse sensorler algılarmı acaba?

Yorum

jantlarda filanda sensör var benim bildiğim bijon anahtarları vs de. geçen ben içerideyken denedim alarmı çok tiz sesi var ,
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

abi naptın jantta bijonda sensör olurmu ihihi her jantta 5 bijondan 1'i farklı, şifreli bijon var, kendi bijon anahtarıyla sökülebiliyor sadece, böylece arabayı gece tuğlaya bindiremiyorlar
          InsigniaTEAM

Yorum

Teşekkürler Bilgiler İcin
            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              abi naptın jantta bijonda sensör olurmu ihihi her jantta 5 bijondan 1'i farklı, şifreli bijon var, kendi bijon anahtarıyla sökülebiliyor sadece, böylece arabayı gece tuğlaya bindiremiyorlar
              eğim sensörü varmış kardeşim kitabında yazıyor adam fantezi dünyamı janttaki sensörlerle zorlayarak kendım demedım yanı
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

alemsin ömür ya, eğim sensörü hıllhorder için olması gerek, bide xenonlar içinde yük sensörü var, ön akslarda diye biliyorum...

Yorum

arabayı kaldırıp götürmesinler diyede sensör var alarm calıyor

Yorum

doğru bu olabilir ama bu sensörler jantta değildir, mercedeslerde de var bu sistem, yerden biraz kaldırsan hemen alarm otüyor....

Yorum

O sensör aslında iki amaçlı kullanılıyor bitrincisi alarm için ikinciside çekicilerin aracı çekmesi durumunda olusan 45 derecelik açıdan sonra alarmı devre dışı bırakıyor ve bir çok araçta bu özellik var .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                        Aracın içine sinek falan girerse sensorler algılarmı acaba?
                        Gerçekten sinek kalmış olabilir aracın içinde. Çünkü başka bir olayda başıma benzer bir olay gelmişti. Aracı kilitleyip apartmana girerken hemen başlamıştı alarm çalmaya. Nasıl yani falan derken kapıyı bir açtım içeride bir arı cama vura vura dışarı çıkmak istiyor. Yazın en sıcak günlerinden biriydi ve araç güneşteydi. Teknoloji sayesinde arının hayatı kurtulmuştu.
                        2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                          Arkadaşlar bir kere ben de aynı uyarıyı almiştim. Bunun sebebi bence aracın anahtarı hemen algılayamamış olmasından dolayı olduğu kanısındayım. Zaten 4 gün kullanmadığınızı söylediniz vegelip anahtarı hemen kontağa takıp çevirdiniz o sürede araç anahtarı tanıyamadı bence.
                          Bendeki olayda aracı park edip kapattım çikar çikmaz bir şey unuttuğumu fark edip araca binip çalıştırdım. Aracı kapatıp açmam çok hızlı oldu. Anahtarı kontağa takıp çaliştırdığımda aynı mesajı aldım ve araç çalışmadı. Bir kaç saniyede tekrar denedim kontrol ediliyor dedi ve çalıştı.

Hocam aynı senin gibi bir keresinde ben de aracı kilitleyip çıktığım sırada güzel bir park yeri boşalmıştı. Hemen kimse kapmasın diye araca biner binmez aracı çalıştırmıştım aynı saniyede. Benimkisi çalıştı ama park sensörleri hiç ikaz vermedi yeni park yerine sokarken. Daha sonra kapatıp açınca çalışmaya başlamıştı. Demek sistemin başlatılması için çok fevri davranmamak gerekiyor herhalde diye düşünmüştüm ben de.
                          2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

Yorum

arkadaşlar bu sabah aracımın yanına geldiğimde sol ön lastiğimin tamemen inmiş olduğunu ve janta oturduğunu gördüm, patlami,ş olduğu düşüncesiyle, krikoyu vurdum lastiği söküp tamirciye götürdüm, yapılan incelemede lastiğin patlak olmadığı, herhengibir kaçak olmadığı ve indirilmiş olduğu ortaya çıktı, (indirene içimden ne geldiyse söyledim, bu soğukta beni uğraştırdı boş yere), fakat krikoyla aracı kaldırırken ve indirirken aracın alarmı ötmeye başladı, kumanda tuşundan kapattım, lastiği takıp kontağa basınca karşımda "hırsızlık teşebbüsü" uyarısını aldım, demekki bu uyarıyı aracın alarmı ötünce veriyormuş....

Yorum

Benim araçta da oldu. bir kez apartman garajının içinde , bir kez de bir tanıdığın fabrikasının önünde, yan, güvenli yerlerde. Sanırım meraklı birileri incelemek için kapıyı zorlamışlar.
                                1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

İşleniyor...
                                X