yok park sensoru acıktı muzık falanda yoktu ses gelmediki surekli ses gelmeye baslayınca duraym.arkadasn passat var valla muavin olsa boyle yardımcı olamaz sıze.aracımı hâlâ sevıyorum ama park sensoru konusunda sınıfta kaldı
Bugün yine ön sensör takıldı kaldı kafasına göre, ötüyor sürekli, önde bişey yok halbuki, 5dk da normal çalışıyordu halbuki. Düğmesine bastım kapadım, sonra açtım yine düzgün çalışıyor. Kirden diyeceğim ama düzgün de çalışıyor bikaç saniye önce ve bikaç saniye sonra. Ben de park konusunda özellikle S40'ın sensörleri özlüyorum, acayip hızlı ve agresif park edebiliyordum hiç kaçırmıyordu.
'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav '15 BMW 118i LCI
Plakalık işini ben de burada çoğu kişiden duydum, belki benim de sorunum ordan kaynaklanıyor. Ancak çoğu zaman düzgün şekilde(yine gecikmeli ve net değil, ancak yine de uzaklığa duyarlı olarak düzgün) çalışıyor. Bu yüzden kendi aracımda pek suçlayamıyorum plakalığı, ama bir ara testini/denemesini kesin yapıcam.
'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav '15 BMW 118i LCI
Plaka çerçevesinden kaynaklı bir problem olabilir. Zamanında bende böyle bir sorun yaşadım sensör ya hiç ötmüyor ya da aralıksız ötüyordu, plakalığı iptal ettirdim sorun çözüldü.
aynen yada servise gidin plakalığı ortadan büküp yerleştiriyorlar ve sorun ordan kalkıyor.
Orjinal yazı sahibi: M.B.T
Plaka çerçevesinden kaynaklı bir problem olabilir. Zamanında bende böyle bir sorun yaşadım sensör ya hiç ötmüyor ya da aralıksız ötüyordu, plakalığı iptal ettirdim sorun çözüldü.
Yorum