Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lanet park sensörü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: lanet park sensörü

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    valla ben sensör mensör dinlemiyorum çoğu zamanda zırıltısından kurtulmak için kapatıyorum göz kararı yanaşıyorum )
    Bende Malatya'da yaşasam zırlamasın diye kapatırdım ihihi
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

yok park sensoru acıktı muzık falanda yoktu ses gelmediki surekli ses gelmeye baslayınca duraym.arkadasn passat var valla muavin olsa boyle yardımcı olamaz sıze.aracımı hâlâ sevıyorum ama park sensoru konusunda sınıfta kaldı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem Atay
        Hepinizin arabası boyalı, yandınız haha

benim araç komple boyalı

Yorum

bide benim dikkatimi çeken bi kaç tane farklı insignia kullandım, park sensörlerinin ötme şiddeti hepsinde farklıydı....

Yorum

çizikten ne olacak ya tampon boyansa da birşey olmaz. bizimki gibi geri geri yanaşırken tam köşeden tamponu kaldırıma vurup kırmadınız ya
            InsigniaTEAM

Yorum

Bugün yine ön sensör takıldı kaldı kafasına göre, ötüyor sürekli, önde bişey yok halbuki, 5dk da normal çalışıyordu halbuki. Düğmesine bastım kapadım, sonra açtım yine düzgün çalışıyor. Kirden diyeceğim ama düzgün de çalışıyor bikaç saniye önce ve bikaç saniye sonra. Ben de park konusunda özellikle S40'ın sensörleri özlüyorum, acayip hızlı ve agresif park edebiliyordum hiç kaçırmıyordu.
              '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
              '15 BMW 118i LCI

Yorum

Özgün bey benim aracımda sensörler iyi çalışıyor ön plakalığınızdan olabilir diye düşünüyorum.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

evet ön sensörlerin tek sorumlusu plakalıklar zaten yakışmıyor arabaya, plakalığı sökün derim
                  InsigniaTEAM

Yorum

Plakalık işini ben de burada çoğu kişiden duydum, belki benim de sorunum ordan kaynaklanıyor. Ancak çoğu zaman düzgün şekilde(yine gecikmeli ve net değil, ancak yine de uzaklığa duyarlı olarak düzgün) çalışıyor. Bu yüzden kendi aracımda pek suçlayamıyorum plakalığı, ama bir ara testini/denemesini kesin yapıcam.
                    '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                    '15 BMW 118i LCI

Yorum

Plaka çerçevesinden kaynaklı bir problem olabilir. Zamanında bende böyle bir sorun yaşadım sensör ya hiç ötmüyor ya da aralıksız ötüyordu, plakalığı iptal ettirdim sorun çözüldü.

Yorum

aynen yada servise gidin plakalığı ortadan büküp yerleştiriyorlar ve sorun ordan kalkıyor.

Orjinal yazı sahibi: M.B.T
                        Plaka çerçevesinden kaynaklı bir problem olabilir. Zamanında bende böyle bir sorun yaşadım sensör ya hiç ötmüyor ya da aralıksız ötüyordu, plakalığı iptal ettirdim sorun çözüldü.
                        Beyaz tutkudur.

Yorum

İşleniyor...
                        X