arkadaşlar bugun kaldırıma yanaşırken park sensorunu açtım öter de çarpmam diye hiç bir ses gelmeden aracım kaldırıma çarptı çarptı dediğim altında 1-2 mm lik yer surttu sensorler calısmadı yani sonra çarptıgım yerde stop edıp yenıden calıstırdım siren sesi gibi bağırmaya başladı ancak çarptıktan sonra iş işten geçti bu nasıl bır sensordur
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lanet park sensörü
Collapse
X
-
Ynt: lanet park sensörü
Balatalardan ses gelme olayı kışın çamurlu havalarda ve bir müddet kullanılmadığı zaman ortaya çıkar. Bir süre kullanımdan sonra geçer. Park sensörü büyük ihtimal araba kirli iken sensörlerin yanılması dolayısıyla şaşırmasından kaynaklı bir durum. Onun dışında, ufak çıkıntıları görmemesi normal biraz dikkat etmek gerek teknoloji de bir yere kadar.
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
-
Ynt: lanet park sensörü
Bana da Insignia'daki park sensörleri çok yavaş geliyor, yani çok gecikmeliler ve çok güvenilir değiller. Diğer kullandığım ve gördüğüm araçlarda sensörler gayet realtime idi ve hassaslıkları da gayet net idi. Bir de sensör uyarı sesi gelirken müziği kısmıyor sanırım, müzik açıksa tam duymuyorsun uyarı tonunu.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
Yorum