Duyuru

Collapse
No announcement yet.

20 inç jant ve İnsignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 20 inç jant ve İnsignia

Merhabalar,

Arkadaşlar daha önce farklı yerlerde konuşulmuş, ana konu olarak yarım kalmış bir hususta bilgilerinizi paylaşmanız , bizim gibi kafasında soru işareti olan arkadaşları bilgilendirmek açısından faydalı olabilir.Seçimlerimizi yaparken hekime sormadan çekenden de dinlemek iyidir diyorum.

Yorumlarınızın bizim gibi soru işareti sahibi insanların aydınlanmasında çok önemli bir rolü vardır. Şahsi fikirler haricinde, yaşanmış tecrübeleri ön çıkarmanız uygun olacaktır...
    2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"

Ynt: 20 inç jant ve İnsignia

Ben tesadüf bir şekilde 19" jant aldım ( henüz deneme şansım olmadı ) 20" jant çok büyük ve ağır gelir diye tahmin ediyorum ( 1.6 t ) ama araç 2.0 dizel ya da benzinli fark etmez 150hp + olursa 20 jantta olur.Ben ileride aracımı chiplettirip torku yükselteceğim için jant 19 kalabilir dedim.Sonuçta görünüş olarak evet çok daha güzel.
    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

Bizim araçlar 18,19,20 gayet güzel yakışıyor ve performans sorunu yaşanmıyor denecek kadar az arkadaşlarımızda 20 jant olanlar ve gayet güzel gidiyorlar bende 19 var son derece memnunum 18 jant her tarafta onu anlatmaya gerek yok ama konfor istiyorsanız 17-18 jant daha iyi dir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
        Ben tesadüf bir şekilde 19" jant aldım ( henüz deneme şansım olmadı ) 20" jant çok büyük ve ağır gelir diye tahmin ediyorum ( 1.6 t ) ama araç 2.0 dizel ya da benzinli fark etmez 150hp + olursa 20 jantta olur.Ben ileride aracımı chiplettirip torku yükselteceğim için jant 19 kalabilir dedim.Sonuçta görünüş olarak evet çok daha güzel.
        sevgili Darxoul,

18, 19 ve 20" jantlar arasında kaç kg fark var bilgin var mı?

araç zaten 1650 kg 180 hp çok etkiliyor mu kg. farkı?

Bazı arkadaşlar konfor farkı var demişler ama ne kadar fark var ve bunu sayısal olarak nasıl anlatmak lazım hiç fikrim yok..!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Bizim araçlar 18,19,20 gayet güzel yakışıyor ve performans sorunu yaşanmıyor denecek kadar az arkadaşlarımızda 20 jant olanlar ve gayet güzel gidiyorlar bende 19 var son derece memnunum 18 jant her tarafta onu anlatmaya gerek yok ama konfor istiyorsanız 17-18 jant daha iyi dir.
          sevgili FacomX,
          İşin doğrusu şu anda focus sport trend kullanıyorum.Bu aracında süspansiyonları sert ancak bahsi geçen lastikler 20" de epey sıkıntı yaratır gibi duruyor.Estetik olarak süper ancak kış içinde 18" alsam mı diye düşünüyorum.

Yorum

merhabalar,

öncelikle aracıma 3,5 ayın sonunda kavuştum.20 inç jantlarıda bu gün denedim.Benim aracımda flexride sistemi mevcut, bu yüzden tüm modlarda deneme ve gözlemleme şansım oldu.

sport modunda:
            uzun yolda ve otobanda normal bir araçtan hiç bir farkı yok.
            mıcırlı asfalt yolda konfor güzel,ses biraz daha fazla gibi geldi ama psikolojikde olabilir.
            taş döşeme yolda konforu benim şu anda halen kullanmakta olduğum Ford Focus Sport Trendden farklı değil.
            kasislerde ve kasisli yollarda sert ve kasisi direk belinizde hissediyorsunuz.Yavaş kullanırsanız bir sorun olmuyor.

standart modda:
            uzun yolda ve otobanda konforu oldukça iyileşiyor.Mıcırlı ve kasisli yollarda da fena değil.Hız ile direk orantılı bir konfor sağlıyor.

Tour modunda:
            Bu modda hiç bir şey işlemiyor.Kasislere sert girseniz bile hafif bir yükselme ve sonra alçalma hissediyorsunuz.Yavaş kullanımda çukurlu ve bozuk yollarda çok sallanıyor.(10-20km/s)Hızlı kullanımda daha iyileşiyor.Otobanda ise uçakla seyir ediyormuşçasına bir keyif veriyor.Ben bu modu çok ama çok beğendim.Eğer imkanı olan arkadaşlar varsa 20" jantları Flexride sistem ile almalarını tavsiye ederim.

Genel olarak :

20" jant kullanmaktan korkmayın inanın ben çok rahat ve keyifli bir yolculuk yaptım.

Yorum

hayırlı olsun abi. anlatım çok güzel
              InsigniaTEAM

Yorum

Paylaşım için teşekkürler..
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Sport modunun otobanda tour modundan daha iyi olması gerek değil miydi?
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

aracınız hayırlı olsun, keyifli kullanımlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                      Sport modunun otobanda tour modundan daha iyi olması gerek değil miydi?
                      merhabalar,

ben daha iyi derken konfor ve sürüşteki yumuşaklıktan bahsettim.Özellikle 20" jantların verdiği reaksiyonları anlatmaya çalıştım.Cuma günü bir uzun yolculuğum daha olacak burada da fikirler oluşabilir, bunlarıda sizlerle ayrıntılı olarak paylaşırım.

sport modunu reaksiyon ve tepkiler olarak ele alırsak;
                      Şu ana kadar ki izlenimim oldukça tatmin edici devir inanılmaz bir hızla artıyor.Ancak oluşan torkun, yola tam anlamıyla aktarılmadığını da düşünüyorum.Tabiki bunlar ilk izlenimler.Biraz daha alışıncaya ve aracı anlayıncaya kadar zamana ihtiyacım olacak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        hayırlı olsun abi. anlatım çok güzel
                        çok teşekkürler..

Yorum

İşleniyor...
                        X