Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arka Stoplardaki Boşluk....
Collapse
X
-
Ynt: Arka Stoplardaki Boşluk....
Orjinal yazı sahibi: skydrollDün işe giderken farkettim.Arka stoplarımın biriyle tampon arasındaki boşluk diğerine göre çok fazla geldi.Yerinden çıkmıştır diye önemsemedim.Kendimde hallederim diyorum ama yinede servise götürmek daha iyi olur diyerekten dokunmadım.Buna benzer bi durumla karşılaşan varmı merek ettim.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
benimde aynı şekilde maalesef ama sizdeki biraz daha acık geldi bana, benımde sol taraf saga göre daha acık duruyor, servise danısmıstım daha once normal dediler, bende kafama takmadım, unuttum gıtti...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: skydrollDün işe giderken farkettim.Arka stoplarımın biriyle tampon arasındaki boşluk diğerine göre çok fazla geldi.Yerinden çıkmıştır diye önemsemedim.Kendimde hallederim diyorum ama yinede servise götürmek daha iyi olur diyerekten dokunmadım.Buna benzer bi durumla karşılaşan varmı merek ettim.
Ben yarın baktırcam...normal gelmiyo bana...
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
benimde aynı şekilde maalesef ama sizdeki biraz daha acık geldi bana, benımde sol taraf saga göre daha acık duruyor, servise danısmıstım daha once normal dediler, bende kafama takmadım, unuttum gıtti...
Yorum
-
evet 2 sindede var ama benimkisi seninkindedn birazdaha az gibi ama benimde gözüme takılmıştı daha öncede bu olayHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum