Duyuru

Collapse
No announcement yet.

servis : airbag arızası ikazı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• servis : airbag arızası ikazı

arkadaşlar araca geçen akşam binip kontağı açtığımda kontrol ediliyor yazısı kaybolduktan sonra servis : airbag arızası diye bir yazı çıktı. aynı anda airbag lambası da yandı. aracı kapatıp açtım ama fayda etmedi. akşam o şekilde kullandım. sabah tekrar bindiğimde herşey normaldi. hiçbir ikaz vermedi. servise götürmek gerkir mi sizce?
    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Ynt: servis : airbag arızası ikazı

o ışık yandığı sürece airbag çalışmaz. koltuğun altındaki kabloda temassızlık olmuştur. koltuğu hareket ettirirken anlık voltaj değişimi bile olsa arıza ışığı yakıyor. ışın kaybolması için servisten arıza kaydını sildirmeniz lazım. opcom yada tech2 ikisinden birisi siliyordu
    InsigniaTEAM

Yorum

ışık şu an yanmıyor. hiçbir ikaz da kalmadı. hepsi kendiliğinden geçti. problem yoktur değil mi?

Yorum

şimdilik durum normalse birşey yoktur.. aynı durum tekrarlarsa o zaman servise götürürsünüz

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Bu tur sorunlarda airbag sistemi devre disi kalmis olabilir izmir arkas ozcan beye soyleyin ilgilensin mazallah ihtiyac halinde devreye girmez bilgisayarla baksinlar neden hata uretmis diye

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ben bi gösterin derim birşey kaybetmezsiniz çünkü çok önemli bir konu güvenliğiniz için
            Beyaz tutkudur.

Yorum

teşekkürler tavsiyeler için. servisi aradım. aracı bilgisayara bağlayacaklarını boş vaktim olan bir zamanda götürmemi zira bu işin birkaç saat sürebileceğini söylediler. hafta içi bakıcaz artık...

Yorum

beyine arıza kaydı kayıt edildi .. sildirirseniz iyi olur..
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

İşleniyor...
                X