arkadaşlar araca geçen akşam binip kontağı açtığımda kontrol ediliyor yazısı kaybolduktan sonra servis : airbag arızası diye bir yazı çıktı. aynı anda airbag lambası da yandı. aracı kapatıp açtım ama fayda etmedi. akşam o şekilde kullandım. sabah tekrar bindiğimde herşey normaldi. hiçbir ikaz vermedi. servise götürmek gerkir mi sizce?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
servis : airbag arızası ikazı
Collapse
X
-
Ynt: servis : airbag arızası ikazı
o ışık yandığı sürece airbag çalışmaz. koltuğun altındaki kabloda temassızlık olmuştur. koltuğu hareket ettirirken anlık voltaj değişimi bile olsa arıza ışığı yakıyor. ışın kaybolması için servisten arıza kaydını sildirmeniz lazım. opcom yada tech2 ikisinden birisi siliyorduInsigniaTEAM
-
ışık şu an yanmıyor. hiçbir ikaz da kalmadı. hepsi kendiliğinden geçti. problem yoktur değil mi?ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
-
Bu tur sorunlarda airbag sistemi devre disi kalmis olabilir izmir arkas ozcan beye soyleyin ilgilensin mazallah ihtiyac halinde devreye girmez bilgisayarla baksinlar neden hata uretmis diye
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
teşekkürler tavsiyeler için. servisi aradım. aracı bilgisayara bağlayacaklarını boş vaktim olan bir zamanda götürmemi zira bu işin birkaç saat sürebileceğini söylediler. hafta içi bakıcaz artık...ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
Yorum