Duyuru

Collapse
No announcement yet.

soğutma suyu uyarısı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• soğutma suyu uyarısı.

Sabahları yokuş yukarı garajdan çıkarken, su seviyesi düşük uyarısı veriyor. sonra geçiyor. su seviyesine bakıyorum normal sınırlarda. Benden başka bunu yaşayan var mı?
    1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Ynt: soğutma suyu uyarısı.

Silecek suyu olmasin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

benım astraada olmustu boyle su normaldı. fakat ıcındekı sensor bozulmus su tankıyla beraber degıstırmıstım
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

çok rampaysa çıktıgın yer su haliyle yukarı doğru hareket edecek ve şamandıra da dibe doğru inecek.

Yorum

Ama sanırım sadece benim araçta var. Şamandıra gibi bir nedenden olabilir, doğru söylüyorsunuz. ben de öyle bir şey düşünüyorum. O yüzden fazla önemsemiyorum. ya da devridaim ile ilgili bir sorun.
          Silecek suyu sıkıntısı değil, onun uyarısı "yıkama suyu eksik" şeklinde bir uyarı idi sanırım.

Yorum

astra j ile aynı su deposunu kullanıyor galiba. benim astra da vermişti bu soğutma suyu eksik uyarısını,suya baktım tamam servisi aradım boş vaktinde gel hallederiz dediler gittim depo içindeki sensör ağrızalıymış komple depoyu yenilediler,astra j lerde baya değiştiren oldu galba sizin sorun da aynı.
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

sanırım soğuk havayla alakalı. bizim evin önü düz olmasına rağmen soğuk havalarda sabahları aynı uyarıyı alıyorum, bir süre sonra kendiliğinden gidiyor. uzun zamandır hava o kadar soğuk değil ve uyarı da almıyorum. Opel'in kronik sorunu heralde
              bu bildiğimiz su mu acaba yoksa içinde katkı varmı? soğuk havada donduğundan uyarı veriyor olabilir mi?
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                sanırım soğuk havayla alakalı. bizim evin önü düz olmasına rağmen soğuk havalarda sabahları aynı uyarıyı alıyorum, bir süre sonra kendiliğinden gidiyor. uzun zamandır hava o kadar soğuk değil ve uyarı da almıyorum. Opel'in kronik sorunu heralde
                bu bildiğimiz su mu acaba yoksa içinde katkı varmı? soğuk havada donduğundan uyarı veriyor olabilir mi?
                Çağrı bize şaka mı yapıyorsun? Sen böyle konuları bilirsin.

Yorum

Normalde antifriz olması lazım diye biliyorum ben.
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

malesef motordan pek anlamam dedem babama garajda Impala'nın motorunu indirtmiş ama benim böyle imkanım olmadı ihihi soğutma suyunda da hararete bağlı olarak sadece bildiğimiz su bulunuyordur diye tahmin etmiştim ama antifriz varmış demekki ihihi ama gerçektende ben sadece soğuk havalarda o uyarıyı alıyorum, bir süre sonra gidiyor. dediğim gibi evin önü düzlük

edit: Antifriz (4-8 litre), Damıtılmış Su (4-8 litre) olması gerekiyormuş
                    InsigniaTEAM

Yorum

sensörde problem olabilir bence. rampa etkilemez tahmınım çünkü sensör sogutma suyu kabının altında ayrı bır yerde

Yorum

evet ayni problem bendede oldu yokus yukari bir anda sogutma sivisi az diye uyari verdi ve 10 saniye icerisinde kayboldu. Ancak daha 3 gun once yag su vs. Bakimlarini yaptirdim aceba eksiklik olabilirmi tam kanallara yerlesince sivi azaliyormu

Yorum

İşleniyor...
                        X