Sabahları yokuş yukarı garajdan çıkarken, su seviyesi düşük uyarısı veriyor. sonra geçiyor. su seviyesine bakıyorum normal sınırlarda. Benden başka bunu yaşayan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
soğutma suyu uyarısı.
Collapse
X
-
Ynt: soğutma suyu uyarısı.
Ama sanırım sadece benim araçta var. Şamandıra gibi bir nedenden olabilir, doğru söylüyorsunuz. ben de öyle bir şey düşünüyorum. O yüzden fazla önemsemiyorum. ya da devridaim ile ilgili bir sorun.
Silecek suyu sıkıntısı değil, onun uyarısı "yıkama suyu eksik" şeklinde bir uyarı idi sanırım.1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri
Yorum
-
astra j ile aynı su deposunu kullanıyor galiba. benim astra da vermişti bu soğutma suyu eksik uyarısını,suya baktım tamam servisi aradım boş vaktinde gel hallederiz dediler gittim depo içindeki sensör ağrızalıymış komple depoyu yenilediler,astra j lerde baya değiştiren oldu galba sizin sorun da aynı.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
sanırım soğuk havayla alakalı. bizim evin önü düz olmasına rağmen soğuk havalarda sabahları aynı uyarıyı alıyorum, bir süre sonra kendiliğinden gidiyor. uzun zamandır hava o kadar soğuk değil ve uyarı da almıyorum. Opel'in kronik sorunu heralde
bu bildiğimiz su mu acaba yoksa içinde katkı varmı? soğuk havada donduğundan uyarı veriyor olabilir mi?InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrisanırım soğuk havayla alakalı. bizim evin önü düz olmasına rağmen soğuk havalarda sabahları aynı uyarıyı alıyorum, bir süre sonra kendiliğinden gidiyor. uzun zamandır hava o kadar soğuk değil ve uyarı da almıyorum. Opel'in kronik sorunu heralde
bu bildiğimiz su mu acaba yoksa içinde katkı varmı? soğuk havada donduğundan uyarı veriyor olabilir mi?1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri
Yorum
-
malesef motordan pek anlamam dedem babama garajda Impala'nın motorunu indirtmiş ama benim böyle imkanım olmadı ihihi soğutma suyunda da hararete bağlı olarak sadece bildiğimiz su bulunuyordur diye tahmin etmiştim ama antifriz varmış demekki ihihi ama gerçektende ben sadece soğuk havalarda o uyarıyı alıyorum, bir süre sonra gidiyor. dediğim gibi evin önü düzlük
edit: Antifriz (4-8 litre), Damıtılmış Su (4-8 litre) olması gerekiyormuşInsigniaTEAM
Yorum
-
evet ayni problem bendede oldu yokus yukari bir anda sogutma sivisi az diye uyari verdi ve 10 saniye icerisinde kayboldu. Ancak daha 3 gun once yag su vs. Bakimlarini yaptirdim aceba eksiklik olabilirmi tam kanallara yerlesince sivi azaliyormu
Yorum
Yorum