paylaşım için teşekkürler bende sendeki olan seçenekler görünmüyo.. sadece orda hani diyor ya;
Elektrikli Kapı Kilitleme ' ye girdikten sonra;
Otomatik kapı kilidi açma >>
Otomatik kapı kilitleme Açık / Kapalı Kapı açıkken kilitlenmenin önlenmesi Açık / Kapalı
Geciktirmeli kapı kilitlenmesi Açık / Kapalı
bende sadece bu siyah renkte belirttiğim seçenek var :/ diğerleri yok..
güncelleme ile falan bizdede olur mu acaba bilgisi olan varmı??? :/
aslında o kadar buyutecek bır ozellık degıl bana gore. Hatta bızım hanımın görevıydı kapıyı kılıtlemek kendı kendıne kılıtledıgını gorunce e bizim pabucumuz dama atılmıs dedı
ömür bey öncelikle video için teşekkür ederim, yanlış anlamayın size inanmıyorum gibi bi durum asla söz konusu değil, bu özellik benim için oldukça önemli, istanbul gibi bi sehirde bu özellğie çok ihtiyaç duymaktayım, bizim araçlar niçin kılıtlemıyor bunu arastırmak gerek, menulerimizde aynı, bu konuda belki Burak (opel odak) bey bize yardımcı olabilir.....
bu arada internetteki arızadan dolayı bi kaçgündür foruma giremediğim için geç cevap yazdıım.... saygılar....
bazı modellerde farklı olabiliyor.. mesela 2011 lerde otomatik kapı kilitleme var ama benim aracım 2010, bende yok.. gecikmeli kapı kilitleme çzelliği de yok.. modelden modele farklılık gösteriyor demekki
Yorum