arkadaşlar bende insigniadan önce vw passat vardı arabanın kapıları acdıgımda farlarım otomotik yanıyor aracı kapattıgım zamanda 15 sn yanık kalıp kendiliğinden kapanıyordu İNSİGNİA NIN EDİTİON ELEGANCE modelinde bu özellik yokmu acaba aksamları kapıyı actıgımda ışıklarım yanıyor kapıları kitlediğimde hemen ışıklar sönuyor araba ayarlarından saniyeyi ayarladım ama uzaktan kumandadan kapadıgım zaman hemen ışıklarım sönüyor acaba bu fonksiyon benim arabamda yokmu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
EVE GELİŞ EVDEN ÇIKIŞ FONKSİYONU (coming-leaving home)HAKKINDA
Collapse
X
-
EVE GELİŞ EVDEN ÇIKIŞ FONKSİYONU (coming-leaving home)HAKKINDA
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: EVE GELİŞ EVDEN ÇIKIŞ FONKSİYONU (coming-leaving home)HAKKINDA
Benim aracimda edition elegance ama açtığımda ve kapattıktan sonra da bir süre açık kaliyor ayarlarina bi bakin
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
bir ayarı yanlış yapıyorum ama yarın bi bakacam cok saolun :/Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
aracı stop edip anahtarı kontaktan çıkardıktan sonra, inmek için kapıyı açın ve kapı açıkken sinyal kolunu çekip, yani sadece bir kez selektör yapıp bırakın..
sonra inip kapıları kilitleyin, farlar menüden sizin seçtiğiniz süre kadar yanacaktır ve süre sonunda sönecektir ( 30sn. 1dk. vs gibi seçeneklerden hangisi seçiliyse.. )
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
murat bey bunu bir kereye mahsus yapacam değilmi????yoksa herseferindemi böyle yapacamHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
abi akşamları araçtan inerken ne zaman buna ihtiyaç duyarsan yapıyosun.. yani tamamen sana bağlı.. böyle olması güzel bi yandan
neden derseniz, mesela biyere gittiniz, geldiğinizi fark ettirmek istemiyosanız bu özelliği kullanmazsınız, istiyorsanız kapıyı açtıktan sonra bir kez selektör yaptığınızda farlar açık kalır menüden seçtiğiniz süre kadar (30 sn, 1 dk falan)
zaten çok zahmetli bir iş değil hani, gerek duyduğunuzda kapıyı açıp bi selektör yapıp çalıştırmanız yeterli
Yorum
-
evet arkadaslar oldu yapmayı başardım yardımlarınız için tesekkürlerHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: JEAAlla alla daha dün denedim yapamadım ?? Anlatılan şeyleri harfiyen yaptım halbuki
seçenek kapalı ise zaten fonksiyon çalışmaz.. şu an adını tam hatırlamıyorum ama menü + araç ayarlarında girdikten sonra bulabilirsiniz, ve seçeneğini kapalı ise açık yapın, birde orada süre seçebilirsiniz, farların açık kalmasını istediğiniz süreyi (30 sn. 1dk vs.) seçin birde öyle deneyin
anahtarı kontaktan çıkarıp araçtan inin, ama sürücü kapısı açıkken bir kez selektör yapın, ve aracınızı kilitleyin, farlar seçtiğiniz süre kadar açık kalır ve söner..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: JEAAlla alla daha dün denedim yapamadım ?? Anlatılan şeyleri harfiyen yaptım halbuki
seçenek kapalı ise zaten fonksiyon çalışmaz.. şu an adını tam hatırlamıyorum ama menü + araç ayarlarında girdikten sonra bulabilirsiniz, ve seçeneğini kapalı ise açık yapın, birde orada süre seçebilirsiniz, farların açık kalmasını istediğiniz süreyi (30 sn. 1dk vs.) seçin birde öyle deneyin
anahtarı kontaktan çıkarıp araçtan inin, ama sürücü kapısı açıkken bir kez selektör yapın, ve aracınızı kilitleyin, farlar seçtiğiniz süre kadar açık kalır ve söner..Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: JEAAlla alla daha dün denedim yapamadım ?? Anlatılan şeyleri harfiyen yaptım halbuki
anahtarı kontaktan çıkarıp araçtan inin, ama sürücü kapısı açıkken bir kez selektör yapın, ve aracınızı kilitleyin, farlar seçtiğiniz süre kadar açık kalır ve söner..1.6 T Cosmo Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: JEASeçenek açık ama problem benim sellektörü biraz uzun tutmamdan kaynaklanabilir mi? Yani biraz uzun yaptım sellektörü öyle hatırlıyorum.
kapıyı açtıktan sonra selektör yapın ve kapıyı kapatıp kumanda ile kilitleyin.. farlar yanıyosa sorun yoktur, sistem çalışıyodur ve menüden seçtiğiniz süre sonunda da otomatikmen kapanır görev tamamlanır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: JEASeçenek açık ama problem benim sellektörü biraz uzun tutmamdan kaynaklanabilir mi? Yani biraz uzun yaptım sellektörü öyle hatırlıyorum.
kapıyı açtıktan sonra selektör yapın ve kapıyı kapatıp kumanda ile kilitleyin.. farlar yanıyosa sorun yoktur, sistem çalışıyodur ve menüden seçtiğiniz süre sonunda da otomatikmen kapanır görev tamamlanır.1.6 T Cosmo Siyah
Yorum
Yorum