Eskişehire kar geldi arabamı yürütemiyorum heryerde kaldım arabamı cıkartıma pişman oldum kışlık lastik ve jant taktırmam lazım yardımcı olursanız sevincem
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kışlık Lastik & Orjinal Jant
Collapse
X
-
Ynt: Kışlık Lastik & Orjinal Jant
18 ebatında lastik bulacağınızı sanmıyorum... alternatif mesela 17 jant ebadına jantla birlikte geçebilirsiniz2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
ne kadara alıyorsunuz ıyı bır kıs lastıgını
bu aralar banada lazım oldu sanırım kıs lastıgı almak sart karın ne zaman yagacagı bellı olmuyor agustos dakar gorme ıhtımalımız yuksek dun gece merzıfondan suluova ya 25 km 1 saat de geldım durdugumuz yerden kalkamadık anladık kı lastık ısı cıddı ıs yabana atmamalı srk2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: celikler05ne kadara alıyorsunuz ıyı bır kıs lastıgını
bu aralar banada lazım oldu sanırım kıs lastıgı almak sart karın ne zaman yagacagı bellı olmuyor agustos dakar gorme ıhtımalımız yuksek dun gece merzıfondan suluova ya 25 km 1 saat de geldım durdugumuz yerden kalkamadık anladık kı lastık ısı cıddı ıs yabana atmamalı srk
bu arada kurban bayramında suluova merzıfon arası havaalanı sapagında bir insignia görmüştüm siyah acaba o sızmıydınızkı2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Eğer bulunduğunuz bölgede hava şartları zor ise düşünmeden kar lastiği almak daha mantıklı diğerini aç kapa tırnak sıkıştı şu oldu bu oldu oluyor bir iki sefer için olabilir ama 3-4 ay için kış lastiği
İstanbulda kış fazla olmuyor ama olduğu zamanda her yer kilit oluyor sürekli işe gidip geldiğim için ben kullanıyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Zor hava şartlarında malesef kar lastikleri bir işe yaramıyor abi Buraya bır kar yagıyor 40 50 cm fos kalıyor o durumda lastik. Zincir daha iyi.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum