Aracım 1,6T edition elegance yokuş kalkiş desteği var diye söylenmişti ama bir türlü kullanamadım nasil oluyor acaba anlattiklari gibi yaptığımı düşünüyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yokuş kalkış desteği
Collapse
X
-
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
Ynt: Yokuş kalkış desteği
herhangi bir tuşla devreye alınan bir sistem değil, yokuşlarda kalkış yaparken araç eğimi otomatik olarak algılar ve fren pedalından gaz pedalına basmanız için ayağınızı frenden çektiğiniz anda yaklaşık 2 sn. fren basılı olur.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
dostum bu sistemi ben hiç beğenmedim,bu yüzden kullanmıyorum.kullanmamak için önce ayagımı frenden çekıyorum sonra debriyaja basıyorum o zaman dewreye girmiyor.muhtemelen sen farkında olmadan bu şekil kullanıyorsunudur.aktif olmasını istiyorsan ayagın frendeyken debriyaja bas.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXKullanıcı olarak bir şey yapmıyorsunuz araç kendisi eğim sensörlerinden gelen bilgi doğrultusunda işlem devreye alıyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09evet olabilir, biraz eğimli bi yolda deneyin, debriaj+frene basın vitese takın, ayağınızı frenden çektiğinizde araç kendini 3.saniye tutacaktır, bu 3 saniyede gaza basmış hareket etmiş olmalısınız, yoksa sistem kendimi bırakır ve yine kayma olur....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SaMiL_NOrjinal yazı sahibi: UFUK CANeditionlarda yok diye biliyorum yanıyormuyum ?
niçin sinir bozucu anlayamadım, eğer gerçekten sinirinizi bozuyorsa, sistemi bozmak servis için çok kolaydır....
Yorum
Yorum