Sana birde gazlama yasağı hem arabam gitmiyor diyorsun hemde gazlayalım nasıl olacak bu iş anlamadım veya biz sana bir opc aldıracağız bu muhabbetin sonunda
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Motor Gücü Normalde %100 Önemliyse e5 Te %50 önemlidir Ya Hızlı veya yavaş Ne farkeder Madem Çok İyi Şöför Gözümüz Şöför görsün İşte Çokmu Bişey İstiyoruz
diğer araçlar hala duruyo . chrsyler 300c .. bmw 5.30d .. dodge nitro .. ama bu cidden yavş ve gazladgmda felaket yiyo tek skıntı bu bide gitse dicemki hakkını veriyo ama hem gitmiyo hem gazlayınca yiyo araç yani harbiden.
benim arkadaslarımın arabaları hep yüklü arablaar . gazcı bi tayfa oldgmz içn bu hiç kesmedi örneğin s2000 . m3 . cooperS . evo falan ..
S2000 ler güzel ama sürmeyi bilmek lazım o araçları piyasada sağlamı yok denecek kadar az bence asıl keyifli olan bizim araçlarla yüklü araçları tokatlamak
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
o kadar da değil abi 180 lik insigniayla bu arabaları tokatlayamazsn yalnız binmediğim araba yoktur insignia ciddiyim çok iyi bi araç benimki gitmiyo olablr ama konforundan tutun kullanılan malzemeye kadar ciddiyim çok kalite araba.. hepinizdemi öle bilmiyorm ama benim tek skntım( hzı saymıyorm ) Frenler .. aracın frenleri keskin dgl sanki sizdede ölemi bilmiyorm ama zor duruyo .. bianda sert fren yok sonunda kadar ittiyirosn pedalı ve abs ye çok çbk bağlıyo iyi bişey dgl bu..
Yorum