arkadaşlar sabah farkettim ön tamponun altını fena sürtmüşüm beyaz beyaz durmakta teknik gri boyanın kodunu bilen onun için servise gitmek istemiyorum arkadaşım boyacı ona yaptırıcam tanıdık ustayada yama boya yaptırıcam nazar değdi arabaya sonunda))))
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
TEKNİK GRİ BOYA KODU
Collapse
X
-
Ynt: TEKNİK GRİ BOYA KODU
sürücü kapısını aç hemen orada siyah bir etiket var. Aracın bütün bilgileri orada yazıyor. Buna boya koduda dahil. Sene ve araca göre değişebiliyor. Sen kendinişnkine bak...2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri
-
Orjinal yazı sahibi: cdd1907arkadaşlar sabah farkettim ön tamponun altını fena sürtmüşüm beyaz beyaz durmakta teknik gri boyanın kodunu bilen onun için servise gitmek istemiyorum arkadaşım boyacı ona yaptırıcam tanıdık ustayada yama boya yaptırıcam nazar değdi arabaya sonunda))))2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
geçmiş olsun.. evet gerçekten yollarda gözler araçlarımızın üzerinde.. Allah hepimizin aracını esirgesin.. olabilir böyle ufak tefek şeyler canınızı sıkmayın nazarlığı olsun..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cdd1907arkadaşlar sabah farkettim ön tamponun altını fena sürtmüşüm beyaz beyaz durmakta teknik gri boyanın kodunu bilen onun için servise gitmek istemiyorum arkadaşım boyacı ona yaptırıcam tanıdık ustayada yama boya yaptırıcam nazar değdi arabaya sonunda))))
geçmiş olsun.... bence önce bi pastayla dene belki boyaya gerek kalmaz....
Yorum
-
denedim ya pastayi olmuyo)) mecbur yama boya yapicaz napalim))) sagolun tekrar bilgiler icin ayrica hepimizin araclarini allah korusun arkadaslar2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
Yorum