Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Buyrun yeni Peugeut Insignia 7008 Sw .

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Buyrun yeni Peugeut Insignia 7008 Sw .

Yorum sizin arkadaşlar ben buna diyecek bisiy bulamadim gercek olamaz diye düsündüm ama gercek.Yani bir arabanin kasasinin üstüne baska bir markanin amblemini koymak Citroen ve Peugeot haric imkansiz geliyordu yaninyasal olarak .

Aciklama Almanca :Hab mal was gefaked. Was sagt ihr zum neuen Peugeot Insignia 7008 SW?

Ynt: Buyrun yeni Peugeut Insignia 7008 Sw .

Opel'in PSA grubuna satılması hicvedilmiş sadece, korkacak bir şey yok.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
      gercek olamaz diye düsündüm ama gercek.
      ????
      Ortada sadece bir görüşme var, henüz kesinleşmiş birşey yok.
      Marka satıldı diyelim; Opel kendi bildiği şekilde çalışmaya da devam edebilir, PSA ile ortak ürünler ve tasarımlar kullanmaya da başlayabilir.
      Bunların hiçbirisinin kesinliği yok. Zaman gösterecek. Ama haberler tüm kullanıcıları üzüyor tabiki.
      InsigniaTEAM

Yorum

Ben Fransiz arabalarindan kacip Alman alayim dedim oda Fransiz olacak bu gidisle . Ozaman bende saf Alman alirim :-)

Yorum

http://m.milliyet.com.tr/Uzmanpara/h...i/65000/65038/

Yorum

Crosland x grandland x ortak üretimmiş zaten biri c3 picasso diğeri 3008 bence motor ve aktarma açısından opel için iyi işler olacak

Yorum

Analistler Opel'in PSA Grubuna satılmasını olumsuz değerlendirmiyor. Aksıne GM in Opel 'e vermediği önemi PSA'nın avrupa piyasasında söz sahibi olmak için verebileceği görüşü yaygın. Ben Opel kullanıcılarını etkileyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Mercedes hisselerinin de çoğu arapların elinde, Volvo desen Çinli. Kaldı ki PSA güçlü bir otomotiv şirketi.

Yorum

Buick Regal de ayni sadece öndeki izgara degisik okadar ..

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

İşleniyor...
                X