Duyuru

Collapse
No announcement yet.

0 KM Alınmış insignia benzin 1.4 akü kaç km gider ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 0 KM Alınmış insignia benzin 1.4 akü kaç km gider ??

Herkese selam ve sevgiler.Aracımı 0 aldım henüz 10 küsur km de araç .Şehir içi ev iş arası kullanıldı genelde 10 000 bakımına 1 ay evvel verdim yağ değişimi vs yapıldı kendi servisinde ancak aracı teslim aldıktan sonra start stop özelliği çalışmamaya başladı bujiler değişti bir de bakım da .Tekrar servise yöneldim araca bakıldı ve sorun akü de dendi yeni akü için normalde 1100 tl ama size indirimli 850 tl diye bilgi verildi
    1. Bu kadar km de akü araba yatmamaış olmasına rağmen biter mi
    2.Akü fiyatlarını biliyorum bu rakam bana çok abartılı geldi sizce normal midir
    3. 10 000 bakımı yapılan araçta böyle bir durum farkedilmeden araba teslim edilir mi ? fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkür eder esenlikler dilerim , hürmetlerimle .

Ynt: 0 KM Alınmış insignia benzin 1.4 akü kaç km gider ??

Aku km olarak degil yillanma olarak biter,star stoplu akuler 800-1200₺ arasi ayriyetten welcome
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum , peki 2 sene normalmidir akü ömrü için ??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nusretaltunay
        Cevabınız için çok teşekkür ediyorum , peki 2 sene normalmidir akü ömrü için ??
        3 yil normaldir bizim insignialarda ben 3 arabamdada 3 yil sonunda degistirmistim
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2014 temmuz da 0 km. de aldığım şu anda 32000 km deki aracımı çoğunlukla 800m ev-hastane arasında kullanıyorum. Km dolmadan 2 kez yıllık bakım yapıldı, 2 bakımda da akü şarjının ideal olduğu söylendi. Bahsettiğim rotada sıcaklık 10 derecenin altındayken start-stop çalışmıyor. Sıcakken problem yok.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
            2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Start-stop (kısa mesafede dur - kalk kullanımına bağlı olarak) 10.000 ila 15.000 km sonra
              aküde erken yaşlanma sorunu yaratabiliyor.Özelliği bir süre kullanmayın, akü kendisini top-
              layabilir.

Yorum

wshbenim 4,5 yıl gitti daha bitmemişti ama servis heran bitebilir dedi o yüzden değiştirdim daha giderdi. 580 tl ye varta silver aldım
                2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Benim araç 2012 model üzerindeki akü ilk aküsü bana söylenene göre ve akü durumuda iyi şuan start-stop ta çalışıyor..Araç 100.000 de bu arada..Start-stop lu agm aküler normal akülere göre 3 kat efb akü lere göre 2 kat daha uzun süre çalışmaya daha doğrusu cevrime sahip..Yani 100-150 tl ye alınan akülere göre çok daha dayanıklı olması lazım..

Yorum

Benim araba 2009 hala orjinal akusu duruyor uzun zamandir yatiyor garajda aku zayif uyarisi verdi artik degisecek sanirim
                    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Aracımdaki akü 5 yılı devirdi, araç şu an 66 binde. start stop 2015 kasımdan beri çalışmıyor ancak aküde sorun yok şu an için..gittiği yere kadar artık..
                      @Murat
                      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

welcome

Bu kadar para verip erkenden aküyü yenileyeceğime autostop çalışmasın daha iyi. Şahsi fikrimdir. Autostop kullanmıyorum, araca bindiğim gibi de kapatırım.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Kimse de dememiş ki : araç garantili, neden para talep ediliyor?
                          Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big
                            Kimse de dememiş ki : araç garantili, neden para talep ediliyor?
                            Aynısını düşündüm. 10bin KM , 1 yıl nedir akü için? En son yolda kaldığımda 2008 model Focus'um vardı. Bir baktık üzerinde montaj aküsü var. 7.5 sene gitmiş. Ki ufak yerde sürekli kontak aç-kapa yapılan bir yerde yaşıyordum.

Yorum

İşleniyor...
                            X