Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opel insignia 2.0 cdti katlanir yan aynalar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: opel insignia 2.0 cdti katlanir yan aynalar

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
    Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel
    Orjinal yazı sahibi: cagri
    Kış paketinde direksiyon ve kumaş koltuklarda ısıtma var.
    Aracın menüsünde ayna kapama aktifse kumandadan basılı tutunca kapanır, açmaya basılı tutunca açılır.

Sizin araç buradan mı alındı yoksa yurtdışından mı? Ben Türkiye'ye makyajlı kasanın hb'si gelmedi diye biliyorum.
    özür dilerim yazmadım sanırım ben Almanya'da yaşıyorum. Aracın menüsünde ayna ilgili hiç bir bölüm yok o yüzden merak ediyorum benim araçta bu özellik varmı yoksa kısıtlımı ?
    Mesajlarınıza baktığımda "Türkiye'de var mı bilmiyorum" demenizden bi şüphe etmiştim yurtdışında olabileceğinizden veya aracın yurtdışından getirilmiş olabileceğinden. Profilinizdeki "yer" kısmına baktığımda da Ankara yazınca Yurtiçi diye düşünmüştüm.

Ankara yazarken doğup büyüdüğüm yer olarak düşünmüştüm sanırım orada hata yaptım.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Ynt: opel insignia 2.0 cdti katlanir yan aynalar

Orjinal yazı sahibi: cagri
      Donanım standartları ülkeden ülkeye değiştiği için birşey diyemeyiz, mesela bizim Cosmo'da 18" jant standartken Almanya'nın Cosmo'sunda 17" olabiliyor. Bu yüzden tahminim sizin araba bizim Edition Elegance gibi. Bu arada Türkiye'de 160hp dizel sadece Cosmo oluyor mesela, o yüzden birçok kişi sizin arabayı Cosmo diye değerlendirmiştir.
      Menüde ayna kapamayla ilgili bir seçenek yoksa aynalar kumandadan kapanmıyordur.
      haklı olabilirsiniz burada 2.0 olan modellerin 194/hp olanıda mevcut,benim sorunum aslında kumandadan kapanması değil aynalar hiç kapanmıyor yada açılmıyor ne içerden ne de kumandadan acaba varda kısıtlamalımı yoksa hiçmi yok..o kadar özelliği koyup artık neredeyse standart olacak olan aynaların kapanması yok.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

İşleniyor...
      X