aracım cosmo donanımında yani hafızalı koltuk desteği var .forumda okudum nasıl kolay inme modunun ayarlanacağını ayarlardan açıyorum inerken kapı açıldığında koltuk geriye gidiyor.ancak binerken açma tuşuna iki kere basmama rağmen yerine gelmiyor.bir soru da şu aracın koltuk ayarını bir numaraya değilde sadece iki numaraya kaydedebiliyorum bunun nedeni bir numaralı ayarın diğer anahtarla açıldığında mı yapılabilmesi yardımcı olursanız sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
KOLAY İNME MODU SORUNU
Collapse
X
-
Ynt: KOLAY İNME MODU SORUNU
1 benim aracımda kolay inme modu açma tuşuna bir kere basıp şoför kapısını açınca koltuk geri gidiyor. Aracı kapatıp ertesi gün açtığınızda koltuk gelmiyorsa belki akü zayıflamış olabilir, eğer aracı kapatıp indikten sonra hemen tekrar açtığınızda bu sıkıntıyı yapıyorsa ayarlarla ilgili bir sorun olabilir.
2, Kullanacağınız anahtarı, kontak açık iken konfor ayarlarından anahtarı özelleştir gibi bir özellik var onun açık olduğuna emin olun, kayıt tuşuna basılı tutup 1'e bastığınız halde BİP sesi geliyor mu yoksa BİP sesi geldiği halde kayıt mı yapmıyor.2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800
-
Orjinal yazı sahibi: osmanMUDUROGLU1)akü zayıf değil ayarlardan bir ayarı var muhtemelen
2)mem+2 yaptığımda bip sesi geliyor ancak mem+2 yaptığımda ses gelmiyor 1 numarada muhtemlen hiç ayar kayıtlı değil birnumaraya basılı tuttuğumda hiç bir hareket gözlenmiyor2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800
Yorum
-
geçen bayide sıfır insignia bakarken yetkili diğer kumandayla açınca koltuk ona göre ayarkanır demişti.Benim asıl sorunum koltuk kapıları açınca yerine gelmemesi yapabilenler iki kez açma tuşuna bas demişler.aracında yapabilenlerden yardım bekliyorum 1 tuşunun arızasına da bi bakıcam ama zannetmiyorum sorunlu olduğunu
2012 İnsignia 2.0 cdti biturbo cosmo
Yorum
Yorum