Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KOLAY İNME MODU SORUNU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KOLAY İNME MODU SORUNU

aracım cosmo donanımında yani hafızalı koltuk desteği var .forumda okudum nasıl kolay inme modunun ayarlanacağını ayarlardan açıyorum inerken kapı açıldığında koltuk geriye gidiyor.ancak binerken açma tuşuna iki kere basmama rağmen yerine gelmiyor.bir soru da şu aracın koltuk ayarını bir numaraya değilde sadece iki numaraya kaydedebiliyorum bunun nedeni bir numaralı ayarın diğer anahtarla açıldığında mı yapılabilmesi yardımcı olursanız sevinirim.
    2012 İnsignia 2.0 cdti biturbo cosmo

Ynt: KOLAY İNME MODU SORUNU

1 benim aracımda kolay inme modu açma tuşuna bir kere basıp şoför kapısını açınca koltuk geri gidiyor. Aracı kapatıp ertesi gün açtığınızda koltuk gelmiyorsa belki akü zayıflamış olabilir, eğer aracı kapatıp indikten sonra hemen tekrar açtığınızda bu sıkıntıyı yapıyorsa ayarlarla ilgili bir sorun olabilir.
    2, Kullanacağınız anahtarı, kontak açık iken konfor ayarlarından anahtarı özelleştir gibi bir özellik var onun açık olduğuna emin olun, kayıt tuşuna basılı tutup 1'e bastığınız halde BİP sesi geliyor mu yoksa BİP sesi geldiği halde kayıt mı yapmıyor.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

1)akü zayıf değil ayarlardan bir ayarı var muhtemelen
      2)mem+2 yaptığımda bip sesi geliyor ancak mem+2 yaptığımda ses gelmiyor 1 numarada muhtemlen hiç ayar kayıtlı değil birnumaraya basılı tuttuğumda hiç bir hareket gözlenmiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osmanMUDUROGLU
        1)akü zayıf değil ayarlardan bir ayarı var muhtemelen
        2)mem+2 yaptığımda bip sesi geliyor ancak mem+2 yaptığımda ses gelmiyor 1 numarada muhtemlen hiç ayar kayıtlı değil birnumaraya basılı tuttuğumda hiç bir hareket gözlenmiyor
        2) ?

Yorum

1 numarada da ayni pozisyon kayitli olabilir, koltugunuzu manuel olarak değiştirin, örneğin en geriye ve en dik veya yatay pozisyona getirin sonrasinda mem+1 yapin bip sesi gelip o pozisyonda kaydeymeyi deneyin

Yorum

1 tuşu bozuk serviste takımı değiştirin çok ucuz bişey

Yorum

Bu sorun bende de var bende 1 numaraya hafizaya alıyorum 2 numaraya alamıyorum diğer anahtar ile de denedim yine olmadı

Yorum

geçen bayide sıfır insignia bakarken yetkili diğer kumandayla açınca koltuk ona göre ayarkanır demişti.Benim asıl sorunum koltuk kapıları açınca yerine gelmemesi yapabilenler iki kez açma tuşuna bas demişler.aracında yapabilenlerden yardım bekliyorum 1 tuşunun arızasına da bi bakıcam ama zannetmiyorum sorunlu olduğunu

Yorum

Şoför kapısını açtıktan sonra kumandadan açma tuşuna basın 1 defa. Koltuk ileri gidecek muhtemelen bir deneyin bunu

Yorum

Çözümü yazayım, zahmet etmeyin başka şeylerle. Servis de bilmiyor malesef.

Kolay inme modu : açık
                    Kişiselleştirme : açık
                    Hafızadan geri çağırma : açık

Şeklinde ayarlayacaksınız.

Rica ederim.
                    Fikrin kadar varsın!

Yorum

yarın sabah bi deneyeceğim inşallah olur şimdiden teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                      X