Ynt: Yeni aldığım insignia aracımdan 1 haftada soğudum
Fabrikasyon LPG'li 1.4 Insignia dizel öncesi dönemde çok sattı. Onlar da belli kilometrelere gelsin görelim motor mu uyumsuz yoksa montaj mı kötü.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Orjinal yazı sahibi: Sedat6640
Osman bey Allah razı olsun Giresun eynesilde bi usta varmış ayni zamanda landirenzo bayii imiş herkes onu çok övüyor herkes memnun bilemedim oraya gitmeyi düşünüyorum bi bakalım neyin nesi olmadı Çorum'a giderim bu arada Artvin'de yaşasaydım tüpü sökerdim benzinde binerdim Batum'da 2 lira nasılsa benzin amcaoğlum hopada ordan biliyorum
Üstadım ben de zaten hep batumdan alıyordum benzini de, şöyle batıya doğru gittiğinde pahalı geldi benzinle gezmek, uzun yol için yaptırdım tüpü. Ancak 15 temmuz olayından sonra memurların batuma geçişi yasaklandı. Geçiş zorlaştı. Ben de babama vekalet verdim 3-4 kere doldurdu depoyu sağolsun. Şuan orada 3.2 tl benzin hocam. Batum sebebiyle zaten yakıtı hiçbir zaman sorun etmiyorum.
Aracı satmaya karar verdim herkese çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz günden güne problem ler çıkıyor işin kötü yanı kendi servisinde bile doğru düzgün cevaplar alamıyorum tüpünde benzininde herşeyinde sıkıntı yani bobin buji değiştirdim bugün satacam aracı alan arkadaşa sıkıntı yaratmaması için arızalarını yaptırıp satacam tabi piyasası nasıl bilmiyorum ağır heralde hayırlısı artık dahada bu aracı almam binen arkadaşlar inş güle güle biner saygılar
Yazışmaların tamamını okuyamadım ama şunu belirtmek isterim. Opel bu aracı benzinli üretmiş. Servis benzinli araca göre eğitim almış. Özellikleri ile oynanmış bir araç için marka da serviste bocalar. Bilinçli tüketici olursak, hakkımızı da rahat arayabiliriz. Aracın fabrika ayarlarını bozarak, gazlı sisteme geçiş yapmak, yazılım uygulamasıyla aracın beynini şaşırtmak ve sonrasında;
- Arkadaşlar hiç bir problem yaşamadım, son derece memnunum,
şeklinde bilgileri buradan paylaşmak . . . Bu araca 3 sene sonra vereceği zararı düşünmeden hareket ederek, anı yaşamak. Bu davranışları bilmeden yapan arkadaşlarımı istisna tutarak diğer arkadaşlarımı kınıyorum. Sonrada Insignia çok yakıyor, ikinci eli yok, bir daha bu aracı almam şeklinde arkadaşlarımız piyasanın ve bilinçsiz kullanıcıların kafasını bulandırıyor. Buna kimsenin hakkı yok. Fabrikadan çıktığı gibi aracını kullan ve sonrasında memnun olmadığın detaylar konusunda fabrikada, serviste, kullanıcılarda yanında dursun. Aracı elletmediğin usta kalmasın, oynatmadığın yeri kalmasın sonrada ben araçtan memnun değilim de. Valla bende bu tarz bilinçsiz tüketicilerden memnun değilim. Sözüm konuyu açan arkadaşımıza değildir. Sözüm üstüne yazdıklarımı alan kişi/kişileredir.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Canbaz kardeşim ne alakası var benzinle tüple araç arıza uyarısı veriyor bunu benzin de veriyor aracın bu uyarıyı neden verdiği hakkında pc ye bağlıyorlar bakıyorlar ve neden olduğuna dair bir bilgi veremiyorlar aracımın lpg ile olan kısmını zaten lpgciye sordum yani ne alakası var zaten almadan önce elli kişi bana alma demişti dinlemedim sevdam uğruna aldım sonucunada katlanıyorum bilinçsiz olduğum anlamına gelmiyor bu kardeşim benzinde binecek maddi durumum yok herkes senin gibi maddiyatı iyi olmayabiliyor tabikide çok yakıyor bu araç bezinde herkesin durumu bu araca benzinde binmeye göre değil benimde öyle lpg de sıkıntı yaşıyacam sürekli bunun BİLİNCİNDE olduğum için satmam gerektiğine karar verdim şu an ki tek amacım sattıktan sonra alan arkadaş sıkıntı yaşamadın diye arızasını giderip satmak tabi giderebilirsem Oda ayrı bi konu tabi saygılar
Orjinal yazı sahibi: hunters
Aracın günahı Yok suç sizde tüp takmak benzinli araca saçmalık tan başka bişey değil
Çok haklısınız.
Opel'i burdan kınıyorum. Nasıl bir saçmalık yapıyorlarsa benzinli motorlara Rüsselsheim fabrikasında "Düp" takmak kadar saçma birşey yapıyorlar. Ha birde konsola orjnal lpg düğmesi falan koyuyorlar tam bir rezalet. Nasıl bineriz biz böyle bir araca.
Orjinal yazı sahibi: hunters
Aracın günahı Yok suç sizde tüp takmak benzinli araca saçmalık tan başka bişey değil
Hele hele bu? VW denen saçma firma, gitmiş benzinli 1.4 TSi Passat'a lpg'de değil hemide doğalgaz "tüpü" takmış. Göstergeye falan da kaç km gider koymuş. Allah çarpar bunları, bu kadar saçmalığı dünya kaldırmaz. Taş yağacak başımıza taş...
Ynt: İkinci el aldığım insignia aracımdan 1 haftada soğudum
Lpg çok hassas bir konu,geçmiş olsun diyelim.
Konu başlığı anlamsız olmuş araştırıp alsaydınız keşke lpgli insigniaların kim ne derse desin %90ı sorunu yaşıyor.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum