Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İkinci el aldığım insignia aracımdan 1 haftada soğudum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni aldığım insignia aracımdan 1 haftada soğudum

Geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun umarım insignia hayallerimi suya düşürmez çünkü çok seviyorum bu arabaları yine sorun çıkarırsa satarım malum ülkemizde benzin litresi 6 lira oldu şahsıma ben benzinde binemem çünkü çok km yapıyorum dizelci biri olarak sırf hayran olduğum için insignia aldım inşallah beni bu kararımdan dolayı pişman etmez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sedat6640
      Evet aracı daha 1 hafta önce aldım bir sürü sorunla karşılaştım saolsun forumdaki
      Arkadaşlar her türlü yardımcı oldular ama bugünki arıza beni iyi den iyiye delirtti
      İlk defa bi araçta bu kadar kısa sürede bu kadar çok sorun yaşadım keşke etrafımdaki
      İnsanları dinleseydim diyorum almasaydım okadar baskıya rağmen severek aldığım
      Araçtan şu an nefret ediyorum binmek bile istemiyorum ne yapmam lazım sizce satmaya
      Karar verdim ama bi taraftan kıyamıyorum
      En son arıza da motor gücü azaldı diyor tüpte stop ediyor çalışmıyor yani bu konularda bilgisi tecrübesi
      Olan arkadaşlar dan yardım bekliyorum teşekkür ediyorum
      Aracın kimyasıyla oynuyorsunuz (bilinçsiz ve araştırmadan lpg uygulaması yaptırıyorsunuz veya yapılmış aracı alıyorsunuz) sonra bu araçtan soğudum diyorsunuz ne diyelim ki.. kader, kısmet
      1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
      -
      1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
      -
      2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

İnsignia gibi bir araca lpg bu araca zulümdür kanaatimce... Lpg yi araçtan sökün atın ve aracınızı keyifle kullanmaya başlayın göreceksiniz ki araca ısınacaksınız hatta inmek bile istemeyeceksiniz

Yorum

Geçmiş olsun ilk okuduğumda sıfır araçta sorun yaşadınız sandım. ikinci el araç markadan bağımsız herzaman soru işaretidir, kimin nasıl kullandığını bilemezsiniz. LPG'li araçları savunan biri olarak LPG'li araç almak yerine lpgsiz alıp bilinen güvenilir yere montaj yapılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum.

Yorum

Sat sat ....
            Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Benzinli araca binmekte lüks sayılır artık
              2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Aynı Sorun Ford araçlarda da var. 2001 focus, ilk taktırdıgım günden beri lpg de hep sorunlu. Daha hala bende, ufak tefek aksaklıklarına alıştım artık. Aynı sorunları (stop etme, motor arızası vb) ben de yaşadım. Gecen yıl supablar yenilendi. Sorun su an düzeldi, fakat yine sıfır hatalı değil.

Su anki insigniam dizel. Birçok araçta olduğu Ford, OPEL lpg için uygun değil. Zaten ustam, Fordların piston bloklarının LPG den zarar gördüğünden bahsetmişti. Aynı durum muhtemelen opelde de var. LPG için en uyumlu Honda olduğunu söylüyorlar. Yeni aracınıza bir öneri olabilir.
                Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT Dizel - 2016

Yorum

Kötü ustalar, uyumsuz kit seçimleri, kötü işçilik...

Hangi araca taksanız sorun yaşarsınız, Hele hele 180 hp lik bir araca takarken daha usta ellere ihtiyacınız var.

Forumdaki LPG bölümüne girin, LPG ile alakalı bazı bilgiler okuyun. Okuyunca zaten iki hortum bağlayıp bu montajın yapılmaması gerektiğine kanaat getireceksiniz.
                  Fikrin kadar varsın!

Yorum

Merhabalar.

Aracınızda öncelikle benzinde sorun yoksa ve LPG'de sorun çıkarıyorsa kit montajınızda ve ayarınızda ciddi sorunlar var demektir. Biz bu konuyla alakalı LPG forumunda çok yazdık ve ilerleme kaydettik. Sorunsuz bir montaj ve ayar ile sıkıntı yaşamazsınız ancak bu tarz araçlara malesef çoğu yer sıkıntılı montaj ve ayar yapıyor.

Sorununuz araç patlatma yapıyorsa, montaj tesisatında sorunlar varsa görülen bir sorun. Bu süre zarfında aracı lpgde kullanmayın.

Aracınızın yılı, kilometresi, lpg kitinizin markası gibi daha detaylı bilgiler verirseniz elimizden geldiğince çözüm bulmaya çalışırız. Kablo ile lpg ayarlarına bakıp, müdahale ederiz. Yeterki adım adım net şekilde sorunu çözüm ilerleyiş kaydedelim.

Saygılar.

Yorum

Sedat hocam,
                      Öncelikle hayırlı olsun aracınız. Ben de Giresun'luyum. Artvin'de çalışıyorum. Tüp montajını yazın yaptırdım. Montaj için Çorum'a kadar gittim (350 km). Benzinde herhangi bir probleminiz yoksa, aracınızı alın Çorum Özençler'e Mehmet Bey'e götürün. İnsagnia'nın montajı gerçekten zor ve biliyorum bizim karadenizde bunu yapacak veya bu sorunu çözecek usta bulmak da zordur. Bu yüzden işinin ehline gittiğinizde bütün problemlerin hallolacağına inanıyorum.

Yorum

Teşekkür ederim Ahmet bey aracım2010 model km si 77000 lpg landirenzo bu tüpü yetkili servis de taktırmış ilk aldığımda böyle bir sorunu yoktu aslında aldığım gazın kalitesizliği etki edermi yada bu lpg kitlerinde benzine de alsan yinede karıştırırmı bugün aynı model bir araçla benzinde çalışmalarını karşılaştırdık arkadaşımın aracı sanki daha rahat çalışıyor ondadır prins lpg var bu arada lpg yağlamalı sistem değil bendeki Kayseri'de landirenzo servisine sordum çelik subap olduğu için sıkıntı olmaz dedi ne yapmam lazım sizce

Yorum

Osman bey Allah razı olsun Giresun eynesilde bi usta varmış ayni zamanda landirenzo bayii imiş herkes onu çok övüyor herkes memnun bilemedim oraya gitmeyi düşünüyorum bi bakalım neyin nesi olmadı Çorum'a giderim bu arada Artvin'de yaşasaydım tüpü sökerdim benzinde binerdim Batum'da 2 lira nasılsa benzin amcaoğlum hopada ordan biliyorum

Yorum

Her aracın çalışması aynı olmaz. Bunu belirteyim.

Ancak ateşleme sisteminizi de kontrol ettirmenizde fayda var. Bujileriniz ne durumda? Belki de yanlış buji takılmıştır.

Bujileriniz GM / NGK ise ZFR6BP-G kodlu buji olması lazım.

Bosch ise FR7KPP33+ kodlu buji takılı olması gerekli.

Bujilerin ikisi de sivri uçlu platin buji.

Yorum

Benim görüşüm benzinli araça 10 bin lira verip tüp taksan bile randımanlı çalışmıyor .tr şartlarında insignia ya benzinli binmek de çok zor olduğundan dizel alın
                              2012 İnsignia 2.0 cdti biturbo cosmo

Yorum

Aracın günahı Yok suç sizde tüp takmak benzinli araca saçmalık tan başka bişey değil
                                [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

İşleniyor...
                                X