Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İkinci el aldığım insignia aracımdan 1 haftada soğudum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İkinci el aldığım insignia aracımdan 1 haftada soğudum

Evet aracı daha 1 hafta önce aldım bir sürü sorunla karşılaştım saolsun forumdaki
    Arkadaşlar her türlü yardımcı oldular ama bugünki arıza beni iyi den iyiye delirtti
    İlk defa bi araçta bu kadar kısa sürede bu kadar çok sorun yaşadım keşke etrafımdaki
    İnsanları dinleseydim diyorum almasaydım okadar baskıya rağmen severek aldığım
    Araçtan şu an nefret ediyorum binmek bile istemiyorum ne yapmam lazım sizce satmaya
    Karar verdim ama bi taraftan kıyamıyorum
    En son arıza da motor gücü azaldı diyor tüpte stop ediyor çalışmıyor yani bu konularda bilgisi tecrübesi
    Olan arkadaşlar dan yardım bekliyorum teşekkür ediyorum

Ynt: Yeni aldığım insignia aracımdan 1 haftada soğudum

İnsignia Tüp' te sorun cıkartır. Forumda bir çok kez dile getirildi. Adam gibi ayarı yapabilen cok cok cok az sayıda.
    Sorununuz tüp kaynaklı problemler. Ve araca ait karakterize problemler değil!
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Arkadaşım LPG li Insignia ile ilgili bir sürü sorun yaşayanlar var ama işini bilen LPG ustaları tarafından yapılan araçlarda sorun çıkmıyor siz sorunlu bir Insignia almissiniz ver yansın yapıyorsunuz sonra aracın adı çıkıyor ben 2009 dan beri biniyorum ve maşallah i var bir sorun yaşamıyorum ve limit lerde kullanıyorum

Yapmanız gerekenler
      LPG yi sökün
      Subaplari kontrol edin
      Aracı satın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih bey haklısınız ben zaten limitlerde kullanan birisiyim lpg de 2300 deviri geçirmedim
        Forumlarda okuduklarımdan anladıklarımdan dolayı araç konusuna gelince bi sıkıntısı Yok dedi servis
        Genel olarak tüpte bi sıkıntı vardır onu bilemem ben aracı kötülemedim genel olarak bi algı yaratmak
        Değil maksadım bana denk geldi bide yeni aldım herşey üst üste gelince böyle oldu durum
        Yani kimse beni yanlış anlamasın

Yorum

Ben tam 5 yıl ilk kasaya 1 yıl makyajlı olmak üzere 6 yıl kullandım ve en ufak bir arıza vs. olmadı,

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sedat bey siz algı yaratmak istemiyorsunuz derdinize derman arıyorsunuz bunu biz anlıyoruz ama bu forma üye olan olmayan yüzlerce kişi okuyor olayı bilmeyen kişiler bunu okuyunca birisi ona ınsignia alınırmı dendiği zaman sizin yazdıklarınıza dayanarak alma alma der sonra araçların ikinci el fiyatı diplerde sürünüyor(Tek sebep bu değil tabiki)

İnşallah kısa sürede sorunlarınızı çözersiniz.

Yorum

Bu arada limitler derken 6500-7000 devir yanlış anlaşılmasın

Yorum

Allaha sukur aracimda lpg yok sorunda yok
                İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Bu şekilde alınan araçlar sorunlar yüzünden tekrar satılıyor bu süreç bu şekilde devam edip gidiyor.Sizden bu şekilde bu aracı alacak kişide bir süre sonra buraya gelip araçtan soğuduğunu sorunların bitmediğini söyleyecek.En güzeli lpg iptal edilmeli arızalı kısımlar düzeltilip o şekilde binilmeli.Sorun istemiyorsanız en akıllica çözüm bu.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İnsigniayı orjinal kullanın keyfini sürün

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Sorun tamamen lpg den demin yine baktım ama lpg kötü olduğu için değil
                      Bugün aldığım lpg den kaynaklı lpg doldurduğumda araç çalışmadı önce
                      Sonra benzinde çalışırdım daha önce böyle bi sorun olmadı çünkü aldıktan sonra
                      3 4 defa aldım sonra yolda gelirken araç lpg de gaz yemedi benzinde bir müddet gidince
                      Tekrar lpg de sorun yaşanmadı Giresun'un ilçesinde olduğum için yollar hep rampa araç yorulmasın
                      Diye bu rampaları benzinde çıktım sonra ilçe merkezine girince lpg ye aldım alır almaz
                      Motor gücü azaltıldı yazısı çıktı aracı çalıştırıyorum benzinde sıkıntı Yok lpg de stop ediyor
                      Aracı aldığım arkadaşımı aradım lpg nin regülatörünü değiştirdiğimde aynısı bi kere oldu
                      Bilgisayarda sildiler diyor Giresun'da iyi bi lpg vi var oraya götürecem inşallah çözülür
                      Ben biraz korktum bu forumda ayni sorunlar anlatılmış beyin felan denildi 3000 5000 tl
                      Masraflardan bahsedilince soğudum araçtan yalan Yok ama amacım algı yaratmak değil
                      Öyle bi amacım olsa bu aracı almazdım saygılarımla

Yorum

Sedat bey Lpg ile bir sürü yorum var keşke okuyup alsaydınız aracınızı. Biz yıllardır bu aracı kullanıyoruz ve memnunuz illaki sorun çıkıyor ama abartılacak bir durum olmadı . Araç Lpg li ve Lpg her zaman sorun çıkarır yorum yaparken daha dikkatli olalım lütfen haksız yere araçlarımızı kötülemenin bir mantığı yok. Geçmiş olsun

Yorum

Ben de basligi gorunce sifir km insignia aldiniz da o sikintili cikti sandim. 2. El kac model ne marka olursa olsun bu tip sikintilar cikabilir.
                          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun, umarım sorununuz çözülür.

Çevremde 2. el Bmw ve Mercedes lerine nerdeyse 2. el Şahin - Doğan fiyatı kadar masraf yapan birçok tanıdığım var, ama bu markalar premium olduğu için ne kendileri ne de tanık olanlar "bir daha Mercedes mi, tövbe" demiyor ve demeyecek de.

Umarım sizi de ilerde "bir daha Opel mi aman aman" derken görmeyiz!
                            2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Ben gecen ay daire takasina 2006 passat tdi dsg aldim ve 3.gun arac bir bozuldu tam 6 bin tl harcadik ancak duzeldi kolon kilidi diye bir parca bozulmuş onu yaptiralim derken Aracin tum beyin sistemi bozuldu hallettik ama kismet dedik
                              İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                              2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

İşleniyor...
                              X