Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gayalet Ekran Yağ Göstergisi Hakkında bilgisi olan var mı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gayalet Ekran Yağ Göstergisi Hakkında bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar diyelimki yağ değistik burda 30 binde bir Türkiyede 15 binde bir degisiliyor . Yagi degistikten sonra diyelim bir sene icinde 5 bin km yol yaptik . Bu yag göstergedeki yüzdelik rakamlar zamana göre de asagi iniyor mu ? Yoksa sadece km ile alakali mi ? Yada yağın kalitesini ölcme yetenegi varda ona göremi azaliyor yüzdelik rakamlar ?

Ynt: Gayalet Ekran Yağ Göstergisi Hakkında bilgisi olan var mı ?

Ölçme tahmini yapılıyor, yapılan km ve zamana bağlı olarak düşüyor. BMW'lerdeki gibi değil.
    InsigniaTEAM

Yorum

Zamana göre azalıyor diye biliyorum.. km ile alakalı deil yada yağın kalitesini ölçme yeteneği olamaz.. sıfır olunca kolun ucundaki düğmeye basıp tekrar %100 yapabilirdiniz uyarı vermemesi için..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yorumlariniz için tesekkür ederim . Ben araci 84 binde aldim aracin 79 binde bakimi yapilmis amaarac o yag bakimdan sonra son 1 senede 84 bine kadar sürüldü sonra ben aldim yani 5 bin km yol yapti . Ben aldigimda yag tahmin %54 gösteriyordu 1 2 ay icin %30 kadar düstü ben yanlislik ile sifirladim %100 oldu :-) Demek istedigim Yil olarak degisim vakti geldi malüm izine 6 ay gibi bir süre kaldi . Benim gönlüm opel yetlikiliservisinde yag ve filitre bakimlarini yapmak maksat servis kitabinda opelde bakimlari yapildi yazmasi . Ben alana kadar hep yetkili serviste yapil oyüzden bozmadan devam etmek istiyorum . Bu zaman olarak dolmus ama km olarak sadece suana kadar 12 bin sürülmüs yaza kadar 15 olur yola ciksam problem yasarmiyim . Yanliz burdaki yag degisim araliklari 30 bin ona göre yorum yazarsaniz sevinirim .

Yag ve tüm filitreler 1 2 ay önce aradim kampanyasiz fiyat hersey dahil 900 tl . Ayni bakimi burdada servise sordum 700 euro . Yani burda kesinlikle servise girmiycek ona garanti veriyorum yag sikinti cikarir derseniz kendim degistirecegim o konuda tercübeliyim .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Ölçme tahmini yapılıyor, yapılan km ve zamana bağlı olarak düşüyor. BMW'lerdeki gibi değil.
          Bmw lerde nasil ki acaba ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
            Yorumlariniz için tesekkür ederim . Ben araci 84 binde aldim aracin 79 binde bakimi yapilmis amaarac o yag bakimdan sonra son 1 senede 84 bine kadar sürüldü sonra ben aldim yani 5 bin km yol yapti . Ben aldigimda yag tahmin %54 gösteriyordu 1 2 ay icin %30 kadar düstü ben yanlislik ile sifirladim %100 oldu :-) Demek istedigim Yil olarak degisim vakti geldi malüm izine 6 ay gibi bir süre kaldi . Benim gönlüm opel yetlikiliservisinde yag ve filitre bakimlarini yapmak maksat servis kitabinda opelde bakimlari yapildi yazmasi . Ben alana kadar hep yetkili serviste yapil oyüzden bozmadan devam etmek istiyorum . Bu zaman olarak dolmus ama km olarak sadece suana kadar 12 bin sürülmüs yaza kadar 15 olur yola ciksam problem yasarmiyim . Yanliz burdaki yag degisim araliklari 30 bin ona göre yorum yazarsaniz sevinirim .

Yag ve tüm filitreler 1 2 ay önce aradim kampanyasiz fiyat hersey dahil 900 tl . Ayni bakimi burdada servise sordum 700 euro . Yani burda kesinlikle servise girmiycek ona garanti veriyorum yag sikinti cikarir derseniz kendim degistirecegim o konuda tercübeliyim .
            sanirim 700 euro Inspektion dur yani genel bakim fren hidroligi falan degisecektir normalde 700 euro yag degisimi yapilmaz bence baska opel servisinden de fiyat alin.sirketin 3.20 BMWsi icin Inspektion yaptirdim yetkili serviste fren hidroligi yag ve filtreler degisti 350 euro ödendi,avrupada long life öl kullandiklari icin ve 30.000 kmdir,ben hep kendim degisitiririm mobil 1- 0W40 DPF olan lar icin min 30.000km max 50.000 km yada 2 yil süreli, tavsiyem yag filtresini orjinal alin..en son kendim degisitirdim fakat simdi serviste degistirmeyi planliyorum sizin gibi opel serviste bakim yapiliyor kase imza hesabi..

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülent Yüksel
              Orjinal yazı sahibi: kemal6190

sanirim 700 euro Inspektion dur yani genel bakim fren hidroligi falan degisecektir normalde 700 euro yag degisimi yapilmaz bence baska opel servisinden de fiyat alin.sirketin 3.20 BMWsi icin Inspektion yaptirdim yetkili serviste fren hidroligi yag ve filtreler degisti 350 euro ödendi,avrupada long life öl kullandiklari icin ve 30.000 kmdir,ben hep kendim degisitiririm mobil 1- 0W40 DPF olan lar icin min 30.000km max 50.000 km yada 2 yil süreli, tavsiyem yag filtresini orjinal alin..en son kendim degisitirdim fakat simdi serviste degistirmeyi planliyorum sizin gibi opel serviste bakim yapiliyor kase imza hesabi..
              Merhaba Sadece yag bakimi degil tüm filitreler de dahil . 700 euro fiyat verdi dorbinde Vorarlbergde en büyük opel bayisi tüm opeller oraya bagli. Ben Türkiyede yaptiracamda benimde aklima takilan yag km si . Ben sordum türkiyeye benim araba 30 binde bir degisio sizin koyacaginiz yag bu km yi yapar mi diye adam yaglar aynidir km bakim araligi ülke sartlariyla alakalidir diyor . Sizde yagi kendim mi götüreyim yoksa Türkiyede ki servis kendi mi koysun ?

Yorum

İşleniyor...
              X