Arkadaşlar diyelimki yağ değistik burda 30 binde bir Türkiyede 15 binde bir degisiliyor . Yagi degistikten sonra diyelim bir sene icinde 5 bin km yol yaptik . Bu yag göstergedeki yüzdelik rakamlar zamana göre de asagi iniyor mu ? Yoksa sadece km ile alakali mi ? Yada yağın kalitesini ölcme yetenegi varda ona göremi azaliyor yüzdelik rakamlar ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gayalet Ekran Yağ Göstergisi Hakkında bilgisi olan var mı ?
Collapse
X
-
Ynt: Gayalet Ekran Yağ Göstergisi Hakkında bilgisi olan var mı ?
Zamana göre azalıyor diye biliyorum.. km ile alakalı deil yada yağın kalitesini ölçme yeteneği olamaz.. sıfır olunca kolun ucundaki düğmeye basıp tekrar %100 yapabilirdiniz uyarı vermemesi için..
Yorum
-
Yorumlariniz için tesekkür ederim . Ben araci 84 binde aldim aracin 79 binde bakimi yapilmis amaarac o yag bakimdan sonra son 1 senede 84 bine kadar sürüldü sonra ben aldim yani 5 bin km yol yapti . Ben aldigimda yag tahmin %54 gösteriyordu 1 2 ay icin %30 kadar düstü ben yanlislik ile sifirladim %100 oldu :-) Demek istedigim Yil olarak degisim vakti geldi malüm izine 6 ay gibi bir süre kaldi . Benim gönlüm opel yetlikiliservisinde yag ve filitre bakimlarini yapmak maksat servis kitabinda opelde bakimlari yapildi yazmasi . Ben alana kadar hep yetkili serviste yapil oyüzden bozmadan devam etmek istiyorum . Bu zaman olarak dolmus ama km olarak sadece suana kadar 12 bin sürülmüs yaza kadar 15 olur yola ciksam problem yasarmiyim . Yanliz burdaki yag degisim araliklari 30 bin ona göre yorum yazarsaniz sevinirim .
Yag ve tüm filitreler 1 2 ay önce aradim kampanyasiz fiyat hersey dahil 900 tl . Ayni bakimi burdada servise sordum 700 euro . Yani burda kesinlikle servise girmiycek ona garanti veriyorum yag sikinti cikarir derseniz kendim degistirecegim o konuda tercübeliyim .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Yorumlariniz için tesekkür ederim . Ben araci 84 binde aldim aracin 79 binde bakimi yapilmis amaarac o yag bakimdan sonra son 1 senede 84 bine kadar sürüldü sonra ben aldim yani 5 bin km yol yapti . Ben aldigimda yag tahmin %54 gösteriyordu 1 2 ay icin %30 kadar düstü ben yanlislik ile sifirladim %100 oldu :-) Demek istedigim Yil olarak degisim vakti geldi malüm izine 6 ay gibi bir süre kaldi . Benim gönlüm opel yetlikiliservisinde yag ve filitre bakimlarini yapmak maksat servis kitabinda opelde bakimlari yapildi yazmasi . Ben alana kadar hep yetkili serviste yapil oyüzden bozmadan devam etmek istiyorum . Bu zaman olarak dolmus ama km olarak sadece suana kadar 12 bin sürülmüs yaza kadar 15 olur yola ciksam problem yasarmiyim . Yanliz burdaki yag degisim araliklari 30 bin ona göre yorum yazarsaniz sevinirim .
Yag ve tüm filitreler 1 2 ay önce aradim kampanyasiz fiyat hersey dahil 900 tl . Ayni bakimi burdada servise sordum 700 euro . Yani burda kesinlikle servise girmiycek ona garanti veriyorum yag sikinti cikarir derseniz kendim degistirecegim o konuda tercübeliyim .
Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bülent YükselOrjinal yazı sahibi: kemal6190Yorumlariniz için tesekkür ederim . Ben araci 84 binde aldim aracin 79 binde bakimi yapilmis amaarac o yag bakimdan sonra son 1 senede 84 bine kadar sürüldü sonra ben aldim yani 5 bin km yol yapti . Ben aldigimda yag tahmin %54 gösteriyordu 1 2 ay icin %30 kadar düstü ben yanlislik ile sifirladim %100 oldu :-) Demek istedigim Yil olarak degisim vakti geldi malüm izine 6 ay gibi bir süre kaldi . Benim gönlüm opel yetlikiliservisinde yag ve filitre bakimlarini yapmak maksat servis kitabinda opelde bakimlari yapildi yazmasi . Ben alana kadar hep yetkili serviste yapil oyüzden bozmadan devam etmek istiyorum . Bu zaman olarak dolmus ama km olarak sadece suana kadar 12 bin sürülmüs yaza kadar 15 olur yola ciksam problem yasarmiyim . Yanliz burdaki yag degisim araliklari 30 bin ona göre yorum yazarsaniz sevinirim .
Yorum
Yorum