Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sport paket aracın ekranını edition elegance a takmak konusunda yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sport paket aracın ekranını edition elegance a takmak konusunda yardım

Arkadaşlar sport paket araçtan çıkma orijinal multimedia ekranını 2015 edition elegance araca takabilirmiyiz. Takabilirsek ne gibi işlemler gerekli. Sitede aradım bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz.

Ynt: Sport paket aracın ekranını edition elegance a takmak konusunda yardım

Gene bu forumda okumuştum, Intellilink ekranı araca özel üretiliyormuş ve başka araçta çalışmazmış.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Net bir bilgi bulamadım. Siteyi taradım bulamadım.

Yorum

Amaç nedir anlayamadım? Ekran zaten aynı ekran

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Tahminen arkadaşınki dokunmatik olmayan küçük ekranlardan. 2015'te stil paketle R700 geliyordu.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Aynen öyle bendeki 4-4.5 inçlik ekran. Çıkma ekran buldum sport paketten çıkma. O ekranı kendi aracıma takabilirmiyim onu soruyorum

Yorum

İşleniyor...
            X