Ynt: Bunu Okumadan Fren Diski Kesinlikle Almayın !!!
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
Cevap için teşekkürler. Evet bizim araçların frenleri oldukça iyi. Gene de ben jantı büyüttüğümde frenleri bir denerim. En geç balata-disk bittiğinde daha büyüğüyle yenilerim.
Rıfatım sen hiç disk-balata takmasanda olur
haha Öyle deme, ön balatalarım çoktan değişti
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Merhaba öncelikle yorumlariniz için tesekkür ederim . Disk boyutunun Insignialarda motor gücüne yada Ps degerine göre olmmadığını bu linki incelerseniz sizde göreceksiniz ;Look at this on eBay http://www.ebay.de/itm/361409643665
Bu fren olayini gercekten çok arastirdim Avusturya Fransa Türkiye Almanya sormadigim yer kalmadi :-) Yanlis anlamayin tabiki motor ve ps gücüyle alakasi vardir tabi ama Opc versiyonlarinda vardir onlar yanilmiyorsam 354 mm delikli spor frenler ile satiliyor . Fabrikadan 18 zoll lastiklerde jod 62 337 mm disk bulunuyor ,linkteki bu ürün 17 inc yani jod 61 321mm, 19 ve üstü jod 64 357 yanlis hatirlamiyorsam . Verdigim link benim ön diskler icin siparisini verdigim frenlerdir hangi modelleri destekler bölümüne girerseniz ACHTUNG NUR 17 ZOL!!! Yazisini göreceksiniz . Anlami sadece Fabrika cikisi 17 inc lastikler icindir manasina geliyor . Bu ilani ince detaylarinda bu ürün 1.4 1.6 .1.8 den tutunda 2.0 4x4 Biturboya kadar destekliyor . Saygilar .
Orjinal yazı sahibi: Batuhan_06
Dün 2016 model Clio kullandım , yol daraldı ve ani fren yapmam gerekti, Allah korudu diyebilirim. Sanki arabada bisiklet freni var. Bizim arabaların frenleri gerçekten harika. Hatta ben delphi balata taktırdım önlere (orjinal balatalar için garanti vermedi parçacılar) çok pişmanım. Sınıfında en iyi fren mesafesine sahip arabalardan biri bizim ki.
Kemal hocam saolsun diskleri değiştirmeden önce harika bir paylaşım olmuş. Hala yeni bişeyler öğreniyoruz.
Sizde sağolun . Size tavsiyem aracinizdan ne diski cikiyorsa ondan taktirin bosuna masrafa degmez . Ama performans istiyorsaniz Disk capiyla oynamadan orjinal ebatda Zimmermann COAT Z fiyat olarak Ate ve Gm nin normal frenlerinden daha uygun . Tabi onlar kadar kaliteli olup olmadigi tartisilir ama Alman mali kaliteli bir ürün.
Look at this on eBay http://www.ebay.de/itm/361409643665
Bİlgiler için teşekkürler çok faydalı olmuş. Bende parça satan sitelere baktığımda disklerin yanında inch bilgileri de vardı, kendimce teoriler üretiyordum Aydınlandık valla
Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x
Bİlgiler için teşekkürler çok faydalı olmuş. Bende parça satan sitelere baktığımda disklerin yanında inch bilgileri de vardı, kendimce teoriler üretiyordum Aydınlandık valla
Yorum