Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 T Edition Elegansla ilgili bir kaç yardım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 T Edition Elegansla ilgili bir kaç yardım...

Merhaba arkadaşlar ben 3 gün önce 2015 model İnsignia 1.4T edition elegans aldım. araçla ilgili merak ettiğim birkaç bişey var yardımcı olursanız çok memnun olacağım.

1-) Bu araçta sesli komut özelliği var mı?
    2-) Geri vitese takınca sağ ayna aşağı iniyor mu?
    3-) Kumandadan kapıları kilitleyince aynalarında kapanması mümkün mü?
    4-) Farlar AFL mi ?
    5-) Birde ben xenon yapmak istiyorum. hangi marka model ampulü tavsiye edersiniz?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim...

Ynt: 1.4 T Edition Elegansla ilgili bir kaç yardım...

welcome

Sadece Telefonlar için var
    Configden ayarlanması laım
    Kapatma dügmesini uzun basınca kitlenmesi lazım
    5 sorunuza göre araçta Afl yok
    Çıkma Cosmo farı taktırın yada ithal ürünler var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

1) sesli komut sadece bt ile telefona bağlı iken rehber arama gibi özelliklerde çalışıyor
      2)bu özellik editionlarda yok
      3)bu özellik te yok
      4)farlar hir 2 halojen
      5) xenon için hir 2 ya da 9012 kit bulmanız lazım. 9005-9006 kitlerinin de uyduğu söyleniyor

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
      2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Sadece telefonlar için var derken biraz açarmısınız ? nasıl yapabilrim ?
        aynı şekilde ayna muhabbetinede biraz detay verirseniz sevinirim ilk opelim olduğu için biraz cahilim kusura bakmayın
        aynalarımda ne kadar uzun basarsam basayım kapanmıyor

Yorum

AFL 2013 ve öncesi 1.4 t larda yeni still paketlerde var.. Aynaları içerden kapatabilirsiniz.. yada modül taktırarak kumandadan da kapatabilirsiniz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome

Sorularınızın cevaplarını bu belgede bulacağınıza eminim:
            http://s9.dosya.tc/server2/o7hrvm/ye..._2013.pdf.html

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

1.maddeye verilen cevaplar kısmen yanlış olmuş.

Araçta sesli komut var ancak "İngilizce " olarak devrede oluyor. Direksiyonun sol tarafındaki konuşma butonu , sesli komutu da devreye sokmakta.

Örnek : play artist Rihanna , dediginiz zaman usb bellekteki o sanatcinin tüm şarkılarını açar.

Örnek : play album x

Yine o tuşu kullanarak arama yapmak , SMS yazmak istiyorsanız ;

Ornek: call babam, call osman , diyebilirsiniz . Ancak telaffuzlar da İngilizce oluyor.

Örnek : send message babam , ardından size ne yazmak istediğinizi sorar ,siz konuşarak mesajınızı yazdırırsınız, Türkçe algılar, sonra göndereyimmi diye sorar "send" deyince gönderir.

Bu direksiyondaki sesli komut tuşu ile çalışır, arkadaşların söylediği öteki türlü telefon üzerindeki Google ı kullanarak konuşma Ve aramaları gerçekleştirir. Zaten o özellik aracın sesli komutundan hariç bir özelliktir. Telefondan da aynı şekilde kullanabilirsiniz.

Diğer cevaplar doğrudur, afl yoktur, aynalar otomatik katlanmaz Ve geri vitese takınca aşağı göstermez.

Xenon veya LED dönüşümü yapacaksanız ampül tipiniz : HIR2 veya 9012 dir. Xenon da photon marka öneririm, LED ampül için sitede konu var. Videoları inceleyin.

Saygılar.
              Fikrin kadar varsın!

Yorum

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                X