Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Falken öneri - 245 45 18 ze914

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Falken öneri - 245 45 18 ze914

Pahalı markalardan azım dilim yandığından piyasa da ortalama diye tabir edilen lastiklere yöneldim. Kumho' nun pahalanmış olmasına istinaden öncedende aklımda olan falken markasını tercih ettim.
    1360 TL' 4 adet + çelik sibop ile işi tamamladım.

Kumho + goodyear + pirelli kullanmış biri olarak falken hepsinden iyi geldi diyebilirim. Direksiyon tepkileri çok hassaslaştı. Yol ses az. Tekerlek gürültüsü yok. 67-72 bilmemne DB değerlerine takılmayın. Yol gürültüsünü belirleyen en önemli unsur asfalt kalitesi. Michelin veya conti gibi pahalı lastiklere 3000' e yakın para vereceğime 2 senede bir uygun lastik alıp yeni lastiğe binmek daha mantıklı geldi.
    Düşünen varsa fikirlerimi paylaştım. Umarım yardımcı olur.

Uzun vadede ne olur bilemem. Kaliteli markaların hepsine uğultu, gürültü, yarılma, balans sorunları sıkça yaşadım.
    Falken, suanda hiç sorun göremedim.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: Falken öneri - 245 45 18 ze914

Hayırlı olsun fiyat gayet makul benim lastiklerde marshal marka adını pek duymadım ama çok şükür hiç bir sorun yaşamadım daha öncede vectra aracımda bf godrich marka lastikler tam 5 yıl kullandık marka algısına pekte takılmamak gerek.

Lastiğinizin Üretim yılı nedir?

Yorum

Bende 2 kıştır Falken kış lastiklerini kullanıyorum.Gayet iyi ve her türlü işinizi görecek bir lastik.Doğru tercih yapmışsınız.Hayırlı olsun güle güle kullanın.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Bende jinyu kullaniyorum yazlik ve kislik 2 takim sifir almistim 900 tl ye yazligi ve kisligi alarak yuksek fiyatli markalara gerek yok diye düşünüyorum
        İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
        2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

BF Goodrich de iyi lastiktir,Falken de iyidir.Hayırlı olsun...
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Falken benim favori markalarımdan biri, yıllarca kullandım, hiç sorun yaşamadım. Benim sıralamam uygun fiyat ve kalite kategorisinde dunlop-falken-kumho.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İyi günlerde kullan Ali
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Yazlık ta falken mi petlas mi petlasin pt 741 un etiket değerleri iyi ama kalitesi nasıl dır acaba.
                İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Güle güle kullanın...İlerleyen zamanlarda da bilgilendirme yapabilirseniz seviniriz...

Yorum

Aracı satmaz isem bilgilendirme yaparım
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat121
                      Yazlık ta falken mi petlas mi petlasin pt 741 un etiket değerleri iyi ama kalitesi nasıl dır acaba.
                      Petlas kış lastiğinde gayet yeterli ancak yaz lastikleri ıslak zeminde çok kötü. O yüzden yaz lastiğinde goodyear efficientgrip alıyorum hep. Tavsiye ederim...
                      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Falken iyidir,işyerindeki tourneo ya takmıştım aşınma dayanımı da iyiydi.Ama sanki ben aldığımda fiyatları çinlilere yakındı şimdi biraz pahalanmış gibi ancak yine de alınır.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                          Orjinal yazı sahibi: murat121
                          Petlas kış lastiğinde gayet yeterli ancak yaz lastikleri ıslak zeminde çok kötü. O yüzden yaz lastiğinde goodyear efficientgrip alıyorum hep. Tavsiye ederim...
                          Islak zeminde zaten geniş taban sıkıntı bir de lastik sıkıntılı olunca tat vermiyor direk ABS devreye giriyor. Ama golf year da pahalı geliyor.
                          İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Aynı modeli 16 ay/20.000km dir, kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Sertleşme belirtisi henüz yok..
                            Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                              Aracı satmaz isem bilgilendirme yaparım
                              Bak o kısmı hiç düşünmedim

Yorum

İşleniyor...
                              X