Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigna motor gücü azaltıldı arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsigna motor gücü azaltıldı arızası

Bugun seyir halindeyken motor gucu azaltildi uyarisi benim aracimda verdi. Araci stop edip tekrar calistirdim. Ustune 30 km daha yol gittim herhangi bir sikinti cikmadi. Sensor hatasi olabilirmi diye dusunuyorum

Yorum

Ynt: İnsigna motor gücü azaltıldı arızası

Valla üstat kimse ne olduğunu tam net olarak bilmiyor ışık yanınca pc ye bağlat arıza koduna baktır ışık yanınca servise yada özel Opel servisine git baktır hata kodundan anlaşılır sensör mü başka bişey mi sürekli yapmıyorsa turbo yada turbo hortumlarından değil muhtemelen map maf sensörlerinden istersen bu parçaları dene bi aracında

Yorum

Arkadaşlar 2011 1.6 turbo insignia aracima landirenzo tüp taktirdim. 2 gün sonra uzun yolda önce motor gücü azaltildi sonra servisi götür dendi. Servise götürdük. Uyarilar silindi. şimdi gene ayni sorun var. Ne yapabilirim. önerisi olan var midir.

Yorum

Benimde başıma gelmişti. 1 ay felan önce. MAP Sensörünü bi kez temizlettim. Ondan Sonra Hiç Yapmadı. Birde Onu Deneyin Derim. MAP sensörüde de olabilir.

Yorum

Arkadaşlar bugün benim de başıma geldi. Motor gücü azaltıldı. En kısa sürede servise gidin şeklinde ikaz verdi. Turbo devre dışı kaldı. Araba hantallaştı. Usta önce turbo hortumunu kontrol etti, sağlam deyince. Turboya giden bir soket yerinden çıkmış. Yerine takınca olay çözüldü. Beni bayağı korkutmuştu, neyse ki basit birşeymiş.

Yorum

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
                Geçmiş olsun
                Teşekkür ederim.

Yorum

Herkese Hayırlı günler dilerim ,bende Gururla söyleyebilirim ki İnsignia kullanıcısıyım . araçtan hiç pişman değilim ancak bu sorun yüzünden soğumaya başlıyorum . sonra durup güzelliğini seyredince boşver diyorum ancak boşverilecek gibi değil . sorunumu detayıyla ve açıklayıcı bir şekilde söyleyeyim . Aracım 7 aydır bende ve hiç bi problem çıkmadı , ancak küçük bir kaza sonucu ön tampon bölgesinde ezik oluştu , ne alaka derseniz bir başka yazıda turbo radyatörünün delindigi için olabilir dedikleri için bunu yazdım . yani benim de basıma böyle birşey gelmiş olabilir ama henüz belli değil . araç uzun yolda kullandığımda memlekete az bi mesafe kala bu uyarıyı verdi ancak güçten düşme yaşanmadı , gittiğimde de lpg taktırdım bu sorun benzine oranla lpg de daha çok vermeye başladı , ancak farklı yerlerde afr ayarı yaptırsam da sorun çözülmedi , lpg ve benzinde uyarıyı verse de güçten düşmüyordu artık öyle değil su an turboyu kapatıyor ve turbosuz araç gibi gidiyor , turbo aktüatörü denilen yerde vida gevşemiş , ses yapıyordu onu sıkayım derken bi baktım basınç artışı oldu, olduğuna eminim araba daha da fena gitmeye başladı ama uyarıyı 100 metre gitmeden vermeye başladı ve turbo kapatıyor her seferinde , geri gevşetsemde değişen bi durum yok . araçta tıkanıklık var gibi anlayamadığım nokta o . 4000 devirden sonra öncekine oranla daha az ivmeleniyor . yani filtre falan tıkalı mıdır , bu yüzden mi sorun vardır . uzunca yazdım hakkınızı helal edin ama bilen veya karşılaşan varsa cevap yazarsa sevinirim .

Yorum

Merhaba benim aracında da aynı hata veriyor. Devir 2500 u geçtiğinde motorun sol tarafından devir yükseldikçe artan bir ıslık hava sesi benzeri bir ses geliyor. Bunu yaşayan var mı aranızda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Adnancelebi View Post
                      Merhaba benim aracında da aynı hata veriyor. Devir 2500 u geçtiğinde motorun sol tarafından devir yükseldikçe artan bir ıslık hava sesi benzeri bir ses geliyor. Bunu yaşayan var mı aranızda
                      Islık sesi turbo sesi normal.Turbodan geliyor.Kafaya takmayın.Aynı ses benim aracımda da var.

Yorum

4 yıldır böyle bir ses yoktu yanlız rahatsız edici bir ses oldu artık. Araç çekişten de düşmeye başladı rampa çıkışlarda ciddi güç kaybı var

Yorum

Lpg sisteminizi kontrol ettirin. Bu araçlar yüksek güç ürettikleri için her lpg kiti uyumlu olmuyor. Kaldı ki montaj hatalarından kaynaklanan sorunları motorda başka yerlerde arayan çok kişi oluyor.
                          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Adnancelebi View Post
                            4 yıldır böyle bir ses yoktu yanlız rahatsız edici bir ses oldu artık. Araç çekişten de düşmeye başladı rampa çıkışlarda ciddi güç kaybı var
                            Benim aracımda ince bir ıslık sesi var. O da araca yüklendiğimde duyuluyor , onun dışında rahatsız edici bir şey degil.

Yorum

LPG 3 yıldır var son LPG bakımından yaklaşık 5000 km sonra bu sorun olustu. Benzinle de denedim aynı sorun devam ediyor dostum. LPG landı renzo marka

Yorum

Arkdaslar bendede Gaza endeksli ses ve motor gücü azaltıldı uyarısı geldi nedir net bilgi varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

Yorum

İşleniyor...
                                X