Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Intellink Navigasyon Güncelleme Fiyatı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Intellink Navigasyon Güncelleme Fiyatı.

Arkadaslar malümunuz ben yurt disinda hikamet ediyorum bizim burda siradan filitre bakimlari bile 600 700 Euro . Ben navigasyon güncellemek istiyorum oda halihazırda 180-200 Euro . Benim araba 2014 model güzel vatanima geldigimde naviyi tüm Avrupa olmaknüre serviste kac paraya güncellerim bilginiz var mi ?

Ynt: Intellink Navigasyon Güncelleme Fiyatı.

Bakımları mı (yağ/yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi) 600-700 euro?
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
      Bakımları mı (yağ/yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi) 600-700 euro?
      Aynen yag degisimi filitresi mazot filitresi klima filitresi hava filitresi . Topmla 650 civari .
      Triger degisimi 1000 Euro civari . Burda arabalar ucuz ama bakimlari pahali .

Yorum

Bunlar yetkili servis fiyatları mı, özel servis fiyatları da mı böyle yüksek?
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
          Bunlar yetkili servis fiyatları mı, özel servis fiyatları da mı böyle yüksek?
          Bunlar yetkili servis özel fiyatlar hangi yerin yaptina bagli bir Türk tamirci yaparsa 300 euro felan tutar . Boch serviste 500 eruo felan . Ama genellikle eger sevis yapmiyakca kendimiz yapiyoruz bunlari . Ama malüm araba yeni yarin birgün satarken servis mühürü olunca servis kitabinda avantajli oluyor.

Yorum

Kur göz önüne alınmazsa TR de aynı gibi, bakım 700-800 TL
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              Kur göz önüne alınmazsa TR de aynı gibi, bakım 700-800 TL
              Aynen soucta burdada 1200 asgari ücret . Servise gitmeye kalksak ayni Türkiye deki vatandaslarimiz gibi zorluk cekeriz . Zaten oyüzden biz gurbetciler ya Türkiye de yaptiriz herseyimizi yada yapabildigumiz kadarini kendimiz yaptiririz yada kacak yaptiririz.

Yorum

Fransada kardeşim var aracıyla Türkiyeye geliyor ve bakımını burada yaptırıyor yetkili serviste daha ucuz oluyor

Navigasyon yazılım ücretinde bir değişim olmaz

Mekanik servis bakımı Türkiye Avrupaya göre ucuz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Fransada kardeşim var aracıyla Türkiyeye geliyor ve bakımını burada yaptırıyor yetkili serviste daha ucuz oluyor

Navigasyon yazılım ücretinde bir değişim olmaz

Mekanik servis bakımı Türkiye Avrupaya göre ucuz.
                  Bende genel bakimi türkiyede yapacagim Fatih Bey ama frenleri degistirmeden yola cikmak riskli olacak oyüzden frenleeri kendim degistirecegim . Navigasyon konusunda Opel Odak Bayrampasayi aradim bana güncelleme son haritalar 100 tl dediler 2 3 defa sordum 100 Tl dediler . Nekadar dogru bilemiyorum artik . 100 Tl nerde 180 Eruo nerde .

Yorum

Navigasyon yılını sordunuzmu ?

Yorum

Sordum dedimki 2017 mi yükleyeceksiniz . Bana elimizde son harita neyse onu yükliyecegiz dediler . Tabi bu fiyat veren arkadasa baglanana kadar 4 5 kere telefonda baska yerlere bagladilar .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
                        Sordum dedimki 2017 mi yükleyeceksiniz . Bana elimizde son harita neyse onu yükliyecegiz dediler . Tabi bu fiyat veren arkadasa baglanana kadar 4 5 kere telefonda baska yerlere bagladilar .
                        Bu cevap yeterli değil Türkiye çok talep edilen bir ürün olmadığı için bayilerde güncel versiyon olmuyor diyelimki 2012 yılında güncelleme almışlar onu yüklerler buradan çağrıdan destek istemekte fayda var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
                          Bu cevap yeterli değil Türkiye çok talep edilen bir ürün olmadığı için bayilerde güncel versiyon olmuyor diyelimki 2012 yılında güncelleme almışlar onu yüklerler buradan çağrıdan destek istemekte fayda var
                          Haha naviyi güncelleyelim derken neviyi eskitecez bu gidisle :-) Telefonla olmuyor 4 5 kisiye aktariyorlar en iyi yerinde sormak soranlar olursa yazarsa memnun olurum ben anca 7. ayda gelip sorabilirim .

Yorum

Biraz soruşturdumda intellilink ekranlar için güncelleme cdsi bulunmuyor, sd kart ile yeni harita yükleniyor, o da servisten temin edilemiyormuş, daha önce bir müşteri için sipariş etmişler ve bayağı sorun yaşamışlar, sipariş gelmemiş vs. Sd kart siparişini müşteri internet üzerinden kendi yapıyormuş.
                            Önceki nesil dvd800 vs cihazların güncellemesi ise yine cdden yapılıyor ama elimizdeki en güncel sürüm 2012 yada 14müş
                            InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                            X