Arkadaslar malümunuz ben yurt disinda hikamet ediyorum bizim burda siradan filitre bakimlari bile 600 700 Euro . Ben navigasyon güncellemek istiyorum oda halihazırda 180-200 Euro . Benim araba 2014 model güzel vatanima geldigimde naviyi tüm Avrupa olmaknüre serviste kac paraya güncellerim bilginiz var mi ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Intellink Navigasyon Güncelleme Fiyatı.
Collapse
X
-
Ynt: Intellink Navigasyon Güncelleme Fiyatı.
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBakımları mı (yağ/yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi) 600-700 euro?
Triger degisimi 1000 Euro civari . Burda arabalar ucuz ama bakimlari pahali .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBunlar yetkili servis fiyatları mı, özel servis fiyatları da mı böyle yüksek?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriKur göz önüne alınmazsa TR de aynı gibi, bakım 700-800 TL
Yorum
-
Fransada kardeşim var aracıyla Türkiyeye geliyor ve bakımını burada yaptırıyor yetkili serviste daha ucuz oluyor
Navigasyon yazılım ücretinde bir değişim olmaz
Mekanik servis bakımı Türkiye Avrupaya göre ucuz.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXFransada kardeşim var aracıyla Türkiyeye geliyor ve bakımını burada yaptırıyor yetkili serviste daha ucuz oluyor
Navigasyon yazılım ücretinde bir değişim olmaz
Mekanik servis bakımı Türkiye Avrupaya göre ucuz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXNavigasyon yılını sordunuzmu ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: FacomXNavigasyon yılını sordunuzmu ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: FacomXNavigasyon yılını sordunuzmu ?
Yorum
-
Biraz soruşturdumda intellilink ekranlar için güncelleme cdsi bulunmuyor, sd kart ile yeni harita yükleniyor, o da servisten temin edilemiyormuş, daha önce bir müşteri için sipariş etmişler ve bayağı sorun yaşamışlar, sipariş gelmemiş vs. Sd kart siparişini müşteri internet üzerinden kendi yapıyormuş.
Önceki nesil dvd800 vs cihazların güncellemesi ise yine cdden yapılıyor ama elimizdeki en güncel sürüm 2012 yada 14müşInsigniaTEAM
Yorum
Yorum