Bu nasıl bir panjur, nasıl bir jant? Berbat. Ayrıca liftback'ti bu, arka silecek nereye kayboldu, standart değil mi yoksa liftback'te?? Bu tiple hiç şansı yok benim görüşüm.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Bence cok kotu bizim insignialarin guzelligi aksesuar yapinca bir baska arabaya donusuyor olmasi ama bu arabaya hic bir aksesuar gitmez gibi kafamda canlandiramiyorum astradan fark i yok ben begenmedim illa baska markalara yonlendirecekler insani degismeyi dusunuyordum zamani geldi diye aracimi ama altarnatifler arasindan cikardim gibi insignia yi
Biri şu opele direksiyon yapmayı öğretmeli. Eski Vectra larin 4 kollu direksiyon simitleri nede güzeldi bunlar ise çok basit duruyor . Kasa olarak da güzel ama ilk insignia nin özgünlüğü hic yok malesef.
Ben net beğenmedim. Görseldeki muhtemelen dolu bunun bir de boşu var her hali kötü bence. İnsignia'nın ilk kasası benim gözümde efsane olarak kalacaktır. Elbette bu araçla gelecek yeni teknolojiler ilgi çekici olacaktır fakat bu ne biçim kasadır? Bunun karşısında ben mondeoyu, passati, latitude yi tercih ederim (görsel olarak) Bu kasayı beklemek için zamanında superb almadım arabaya 40 bin zam geldi. Bunun icinmiydi diyorum şimdi hayırlısı
Muhtemelen gözümüz alıştıktan sonra eh fena değilmiş demeye başlarız, genelde öyle oluyor çünkü ama insan ilk versiyondan sonra daha büyük beklenti içine giriyor. Ama bunun tasarımı vasatı aşamıyor ne yazık ki.
Arka stopların içeri uzamasına anlam veremediğim halde '' bizim 2017 '' den daha başarılı sanki
Amerikada yan ışıklar zorunlu, kavşak kazaları çok olduğu için ama tabi ki bayağı abartmışlar ölçülerini arka ışığın. 35.000 dolar civarında olacakmış fiyatı
Yorum