Duyuru

Collapse
No announcement yet.

115hp lpgli insignia da çelik sübaplarda sonra devam eden hayati tekleme sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 115hp lpgli insignia da çelik sübaplarda sonra devam eden hayati tekleme sorunu

Beyler öncelikle iyi günler daha önce başlattığım tartışmada tekleme sorunu çelik sübap taktırarak çözebileceğimiz konusunda öneriler üzerine 2200 lira gibi bir tutara sübap erimesinden sonra bozulan parçalar(bobin vs.)dahil olmak üzere değiştirdim.birkaç ay tekleme sorunu olmadı demeden yine başladı ısta bobinden dedi bobin yandı diye yine değiştirdik şimdi hala o sorun devam ediyor üstelik şimdi 4200 deviri geçince uzun yolda 160 larda seyir halindeyken araç yeniden tekleyip hiç gaz yememeye başlıyor ve motor arıza lambası yanıp sönüyor benzine alınca 5-10 sn içinde normale dönüyor .lpg markası mgs bu arada.Sebep ne olabilir kafayı yemek üzereyim.Lütfen bi deneyiminiz olduysa bu konuda paylaşın.

Ynt: 115hp lpgli insignia da çelik sübaplarda sonra devam eden hayati tekleme sorunu

Hocam ben de Astra'ya 8 bin kilometrede iken landırenzo LPG taktırdım atmosferik motorlu araca şuan 16 bin kilometrede belli devirlerde araba tekleme yapıyor iki defa servise gittim ayar yaptılar Şimdi tekrar gideceğim Bir daha olursa enjektörlere parçaları kontrol etmemiz gerekiyor demişlerdi Umarım sorununuzu çözersiniz Benimki hala çözülmedi

Yorum

Ynt: 115hp lpgli insignia da çelik sübaplarda sonra devam eden hayati tekleme sorunu

Anlatılanlara göre devire bağlı olarak lpg de tekleme var, benzinde yapmıyor. Bunun tek açıklaması lpg ayarınız iyi ayrılmamış. Tahminim 160 km/h de devrinin 3700d/dk.
      LPG ayarlarınızın bu devir ve üzerindeki ayarlarını tekrar gözden geçirilmeli.
      Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Yorum

Normalde 115 likte sorun yaşanmaması lazım

Lpg marka uyumsuzluğu yada yalnış montaj olabilir geçmiş olabilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Lpg karşıyım oldu olası araca koymam
          [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Beyler sorun lpg sistemindeymiş regülatör değişti basınç artırıldı sorun düzeldi teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
            X