Merhabalar arkadaşlar.Uzun zamandır araştırdığım rolantide titreme olayında yavaş yavaş öğrene öğrene test ede ede son noktaya geldik.Sibop değişimden sonra piston kontrolüle baktığımızda 4.pistonun kırık olduğunu gördük.Bana göre erimişti fotosu mevcut daha görmedim parçayı.Diğer hiçbir yere zarar vermemiş silindir içine falan zarar vermemiş kol yatakta görle görülür bir durum yok şimdilik.yarın tornacıda belli olacak son urum ne değişecek ne yapılacak diye.Arabadan iyice soğudum.Ve insignialarda lpg sistemi kullanmayacaksın.Bu araca bu yakıt gelmiyor.Sonunda mutlaka bi yerden araç patlak veriyor böyle.Biraz sert kullanan bi kullanıcıyım benimde hatam var biraz tabi ama benzinde bu sert kullanımımı yapmış olsam bu araç bu noktalara gelmezdi kısacası.Neyse arkadaşlar eski şikayetlerimden bu güne kadar ki testlerimiz bunlar. Map Sensör Temizliği Sonra Değişimi Gaz Kelebeği Temizliği.Bobin Değişimi Delphi Gm Olarak Turbo Bakımı Yapıldı Buji Değişimi Yapıldı.Tabi bu değişmeler bir günde değil araca ben rolantide titreyerek belli bi müddet bindim.Kısım Kısım Değiştikten Sonra Bu Durumda Araç.Lpg Sistemi Lovato Yağlamalı Kit Sözde Tabi Yağlamalı Sistem.
Yarın akşam tekrar olanları arkadaşlarımla paylaşırım.Bu konuyu da kafam biraz ayılınca detaylı ve sıralı şekilde arkadaşlarla sizlerle paylaşırım. tmr plish srk maad
Yarın akşam tekrar olanları arkadaşlarımla paylaşırım.Bu konuyu da kafam biraz ayılınca detaylı ve sıralı şekilde arkadaşlarla sizlerle paylaşırım. tmr plish srk maad
Yorum