Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Runstreet Süper wihite 6000 K Led . Montaji Ve Sonrasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Runstreet Süper wihite 6000 K Led . Montaji Ve Sonrasi

Arkadaşlar ürün geldi . Hafta sonuna kadar sabredemedim ve taktım simdilik foto ekliyecegim 1 2 güne videoda eklerim . Montaji aslinda kolayda ürün far icine az biraz zorlama ile sigdi yanliz sol söför tarafi cok zorladi yani lambayi cevirerek sikistitmak ancak pense yardimi ile oldu alan dar sigorta kutusu yüzünden . Simdilik montaj ve gündüz cekilmis folari ekliyecegim gece performansini 1 2 güne eklerim .

Ynt: Led Siparisim Geldi Montajda Kapagi Delmeden Kapagi Hic Takmasam Olurmu

Konuyu biraz daha açarmısın Nere için led aldınız ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ynt: Runstreet Süper wihite 6000 K Led . Montaji Ve Sonrasi

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Konuyu biraz daha açarmısın Nere için led aldınız ?
      Gerek kalmadi sigdi icine hir2 Led ampülü sormustum :-)

Yorum

Ben de sizi bekliyordum

kapak kesmeden olması çok iyi olmuş. Soğutucunun Esnek yapıda olması çok iyi. Farlarınızı temizleyip düzgün bir ayar yaptıktan sonra sonucunu merakla bekliyor olacağım hocam, Şu anda çok güzel duruyor.
        Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big
          Ben de sizi bekliyordum

kapak kesmeden olması çok iyi olmuş. Soğutucunun Esnek yapıda olması çok iyi. Farlarınızı temizleyip düzgün bir ayar yaptıktan sonra sonucunu merakla bekliyor olacağım hocam, Şu anda çok güzel duruyor.
          Tesekkürler bugün far ayari yaptirdim , farlarida pecete ile temizledim . Türkiye saatiyle sabah 7 de isten cikacagim bizim burda sabah 5 oluyor yani gece fotoraflari cekip ekleyecegim konuya video da eklerim youtuba . Fotorafta gördügünüz gibi saga sola acabildigim kadar actim sogutuculari insallah görevlerini yerine getirip uzun süre kullanirim .

Yorum

GECE PERFORMANSI

Merak edenler aşağıdaki test videosunu izleyebilir .
            Ilk kullanisim ilk izlenimim iyi gibi ama karar vermek icin uzun süre kullanmak gerek . Bu fiyata bence güzel .

https://youtu.be/oG7LVS7dUsg

Yorum

Resimlerden görüldüğü üzere gayet başarılı görünüyor aydınlatması, tabi bunda, karlı yol yüzeyinin beyaz tonları ortaya çıkarması etkiside olabilir, ıslanmış karsız bir ortamda tekrar aynı aydınlatma testlerini yaparsanız tatmin olursanız ne mutlu size. hayırlı olsun. güle güle kullanın.

Edit: Videoyu eklemişsiniz izledim. Karsız ortam performansı bence pek yeterli olmasa da (videodanda olabilir siz daha iyi gözlemlemişsinizdir) gerçekten güzel bir uygulama olmuş.
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Kemal hocam, video için çok teşekkür ederim.

Videoda da değinmişsiniz, "kamerada zayıf görünüyor ama ben parlak görüyorum" diye. Ben Sokaklardaki aydınlatmayı beğendim fakat otobana çıkınca kararsız kaldım.

Ben de buna istinaden soruyorum: uzak nesneler nasıl görünüyor sizce ?

Videoya göre far ayarınız da biraz yere doğru ayarlanmış gibi. Ayar yaptırdım demiştiniz ama ,düzgün olmamış mı ne ? bana da öyle geliyor olabilir. genel kanaatim iyi gibi geldi.
                Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big
                  Kemal hocam, video için çok teşekkür ederim.

Videoda da değinmişsiniz, "kamerada zayıf görünüyor ama ben parlak görüyorum" diye. Ben Sokaklardaki aydınlatmayı beğendim fakat otobana çıkınca kararsız kaldım.

Ben de buna istinaden soruyorum: uzak nesneler nasıl görünüyor sizce ?

Videoya göre far ayarınız da biraz yere doğru ayarlanmış gibi. Ayar yaptırdım demiştiniz ama ,düzgün olmamış mı ne ? bana da öyle geliyor olabilir. genel kanaatim iyi gibi geldi.
                  Vallaha kardes far ayarinibyaptirdim ama yapan cocuk cok ufakti yani yasi baya ufakti pek tercübeli deildi . Tekrar far ayarı yaptirmakta fayda var . Otoban konusuna gelince bu arabanin zaten kendi hologen aydinlatmasida benim pek hosuma gitmiyor ama bu led sistemindende otoban anlaminda cok memnun kaldigigim aöylenemez . Ama videodakinden daha basarili o kesin . Ara sokaklarda iyi gibi geldi bana . . Ben senin yerinde olsam sen Türkiye desin sonucta kaliteli ohilips marka 4300 kelvini en fazla 5000 bin kelvini gecmiyecek bir xenon kit taktir derim . Ben aydinlatmadan memnun kalmazsam izene gelince bende xenon taktiricam . Senden de eger xenon takarsan bu sekilde bize yardimci olmani beklerim . Bosa masraf etme xenon tak diyorum ben saygilar .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer

Resimlerden görüldüğü üzere gayet başarılı görünüyor aydınlatması, tabi bunda, karlı yol yüzeyinin beyaz tonları ortaya çıkarması etkiside olabilir, ıslanmış karsız bir ortamda tekrar aynı aydınlatma testlerini yaparsanız tatmin olursanız ne mutlu size. hayırlı olsun. güle güle kullanın.

Edit: Videoyu eklemişsiniz izledim. Karsız ortam performansı bence pek yeterli olmasa da (videodanda olabilir siz daha iyi gözlemlemişsinizdir) gerçekten güzel bir uygulama olmuş.
                    Merhaba malesef Avrupa da aksesuar taktirmak gercekten büyük problem . Ben kendim ne yapabilirim diye düsündüm ledlerin takmasi kolay olmasi acisindan bunlari tercih ettim . Boyali ampüllden cok daha iyi hologonden otoban haricinde biraz daha iyi gibi ama kesinlikle xenon ile koyaslanmaz . Türkiye ye gelince xenon sart oldu :-)

Yorum

Tabi ar ayari tekrar ayarlatim deniyecegim .

Yorum

Tekrar Test Yaptim sonuclar Otobanda kuru zeminle gayet iyi .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
                          Tekrar Test Yaptim sonuclar Otobanda kuru zeminle gayet iyi .

Hocam video uçmuş.
                          Fikrin kadar varsın!

Yorum

RunstreetTM Test 2 Vediosu Basarili Buldum ,son izlenimim iyi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
                              RunstreetTM Test 2 Vediosu Basarili Buldum ,son izlenimim iyi.

Dikkat ettim de, kamera çekim esnasında ışık şiddetini ayarlıyor, ISO ayarını değiştiriyor ve zayıf bir ışıkmış gibi görünüyor. Otobanda yandan geçen araçların farlarına baktım, LED bariz daha güzel gösteriyor. Civardaki tüm araçlar ayarsız olamaz ya!

Bence bu kez olmuş, Ve video "aydınlatıcı" olmuş ihihi

Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
                              X