Arkadaşlar sormadan edemedim. Ben 8 aydır bir insignia sahibiyim ve aracım 13.000 kmde. Hani motorun açılması filan dedik yakıtı fazla takmadık ama dün 100 TL lik benzin ile 267 km gittim nereye gidiyor bu benzin :S İnanın süphelenmeye başladım depoda kaçak mı var diye :S
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaşlar sormadan duramadım nereye gidiyor bu yakıt :S
Collapse
X
-
Ynt: Arkadaşlar sormadan duramadım nereye gidiyor bu yakıt :S
95 Oktan benzin kullandığını varsayarsak,100 km'de 9,3 lt yakmış.Bu araç için normal bence..
Benim aracım 11.000 km.de,trafiğe çok fazla kalmıyorum ve hiç sıfırlama yapmadım.Ortalama 11lt görünüyor.Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
-
Haklısınız birşey demiyorum normalde şehir içi olsa bende amenna dicem çünkü şehir içinde yaktığını biliyorum ama şehirler arası 120 km hız ile 6. viteste sizcede bu yakıt fazla değil mi ? Gerçekten artık beni çok üzmeye başladı bu konu.
Orjinal yazı sahibi: Seyyah95 Oktan benzin kullandığını varsayarsak,100 km'de 9,3 lt yakmış.Bu araç için normal bence..
Benim aracım 11.000 km.de,trafiğe çok fazla kalmıyorum ve hiç sıfırlama yapmadım.Ortalama 11lt görünüyor.Beyaz tutkudur.
Yorum
-
Benim şirket aracı olarak kullandığım honda civic 100 km ortalama ile otobanda 9,5 lt civarı yakıyor.İnsignia için bu rakamları kabul etmek lazım. Yada Sufy Bey gibi dizel alıp 100km hız ile 5,5 lt yakmak lazımGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aligunesArkadaşlar sormadan edemedim. Ben 8 aydır bir insignia sahibiyim ve aracım 13.000 kmde. Hani motorun açılması filan dedik yakıtı fazla takmadık ama dün 100 TL lik benzin ile 267 km gittim nereye gidiyor bu benzin :S İnanın süphelenmeye başladım depoda kaçak mı var diye :S
Yorum
-
sende şehirlerarası 120 ile değilde 100 le git, 90 la git acelen ne 6. viteste 120 ile gitmene göre gayet normal yakmış.. bence sen bunları düşünme sürüş keyfine bak Ali'm böyle düşünürsen kafandaki sorular soruları doğurur artık binmez olursun arabana bence gayet normal.. bende geçenlerde köye gitmek için 100 liralık benzin aldım, ama 90 a sabitliyodum gidiş gelişte.. evelki gün tekrar benzin aldım, 277 km yapmışım o benzinle o da tekrar benzin aldığımda menzil hala 43 km gösteriyordu bence gayet normal..
sen hiçbişey düşünme keyfle kullanmaya bak arabanı Ali'm, benzin fiyatları pahalı diye sana fazla gelmiştir, sonuçta pompa fiyatı pahalı, araçta hakkını verecek şekilde yakıyor, her benzin almandada cebinden fazla para çıkınca (zamlara bağlı olarak) sana da fazla yakıyomuş gibi geliyor.. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin kardeşim sıkma canını.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
içinizi rahatlatayım benim ortalamam 12.3 şu an muhaha muhaha
Not: Sebebi var tabikii
1-Devirli Kullanım
2-Aşırı Trafik
Aynı Yolu
Yavaş ve trafiksiz olduğu zaman 7.2 lt.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
ben buldum arkadaslar benzinin nereye gittiğini benzin 180 hp ye gidiyor :-) ali kardeşim şimdi 1 boksörü düşün,yemek içmek yok ama bu müsabakayı kazanmasını istiyorsun nasıl olacak bu iş 1600 cc de eskiden 125 hp alırdın vaayybeee derdik şimdi altındaki makina 180 hp bırakta yaksın ama sunu da diyebilirim sen 100 km gideceksin araban 9,4 lt yakacak 100 km bu yaa araban fazla yakmıyor BENZİNNNN PAHALIIII :-) araban ne yapsın http://www.benzinal.com/akaryakit-fi...uz-benzin.aspx adresinde istasyonların benzin fiyatları var full diye bi marka var sende oradan al.kalitesi tabiki tartışılırHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezx
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar sayenizde içim rahatladı. artık bırak 120 yi 100u geçmicem valla moralim bozuluyo. hepinize teşekkür ederim iyi forumlar bu arada bnm memleketimde benzinin litre fiyatı 3.96 :S ondanda olabilir bu yakıt fazlalığı.
Kolay gelsin hepinize keyifli sürüşlerBeyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXiçinizi rahatlatayım benim ortalamam 12.3 şu an muhaha muhaha
Not: Sebebi var tabikii
1-Devirli Kullanım
2-Aşırı Trafik
Aynı Yolu
Yavaş ve trafiksiz olduğu zaman 7.2 lt.
fatih abi senin o kadar yakman çok normal, hem flexi var, hem 19 jant, hemde arada gazlıyosun eminim, bende daha bu sabak baktım ortalamam 11 olmus, şehiriçi tabi, bizim araclar gazlayınca dehset yakmakta, kmde 1lira yaktıgımı bılıyorum....
Yorum
-
araçlarımız 180 hp diye çok yaktıgına katılmıyorum, çünkü araçlarımız cok yakmıyor, bundan önce vectram vardı 1.6 100 bg, arac sakin kullanımda 10 litre yakıyordu, tabi beygir düşük oldugu için gazlamayada yeltenmiyordum bile ama arada vites küçültüp aracı sıkıstırdıgımda ortala 13-14lere cıktıgımıda gordum, insigniada ise aracı sıkıstırmadan vectrayla yaptıgım aynı hızları rahatlıkla yakalıyorum ve ortalam 11 litre, bence çok yakmıyor araçlarımız, passat ne demeli 1.4 tsi 122bg man.vıtes passat sehırıcı 13litreden asagı dusmuyor, birde kullanıcıda çok önemli bi etken yakmasında, mesela ben boşa atıp frene asla basmam, komprossor yani motor frenini herzaman kullanırım, rampa aşağı yuksek viteste gaza basmadan inerim vs. vs....
Yorum
-
Haklısınız şehir içi yapsaydım o kmyi birşey demeyecektim ama bnm canımı sıkan uzun yol olaması 120 de 6. visteste devir saati 3.000 bile olmuyor. o halde bu araba neden bu kadar çok yaktı diye düşündüm. şehir içi olsa benim bu yakıta sevinmem gerek ama dediğim gibi şehirler arası oldugu için canım ssıkıldı biraz
Orjinal yazı sahibi: FacomXfatih abi senin o kadar yakman çok normal, hem flexi var, hem 19 jant, hemde arada gazlıyosun eminim, bende daha bu sabak baktım ortalamam 11 olmus, şehiriçi tabi, bizim araclar gazlayınca dehset yakmakta, kmde 1lira yaktıgımı bılıyorum....Beyaz tutkudur.
Yorum
-
Aynen bende sizin gibiyim ekonomik bir kullanım için elimden geleni yapıyorum inanın ama işte dün biraz canım sıkıldı. ama şimdi adanaya geldim geri sınavlarım vardı cumartesi gidiyorum geri memleketime. depomu fulletecem çıkacam otobana basacam 230 235 yaksın anasını satim. zevkine bineceğim artık düşünü düşüne uykularım kaçıyor
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09araçlarımız 180 hp diye çok yaktıgına katılmıyorum, çünkü araçlarımız cok yakmıyor, bundan önce vectram vardı 1.6 100 bg, arac sakin kullanımda 10 litre yakıyordu, tabi beygir düşük oldugu için gazlamayada yeltenmiyordum bile ama arada vites küçültüp aracı sıkıstırdıgımda ortala 13-14lere cıktıgımıda gordum, insigniada ise aracı sıkıstırmadan vectrayla yaptıgım aynı hızları rahatlıkla yakalıyorum ve ortalam 11 litre, bence çok yakmıyor araçlarımız, passat ne demeli 1.4 tsi 122bg man.vıtes passat sehırıcı 13litreden asagı dusmuyor, birde kullanıcıda çok önemli bi etken yakmasında, mesela ben boşa atıp frene asla basmam, komprossor yani motor frenini herzaman kullanırım, rampa aşağı yuksek viteste gaza basmadan inerim vs. vs....Beyaz tutkudur.
Yorum
Yorum