Merhaba. Aracım 2016 sport. Arabayı aldığımdan beri gözüme çarpıyor. Sunroof'un ön köşe kıvrım yerlerinden belirli açılardan bakıldığında bi dalgalanma görüyorum. Hatta parmağınızı o köşelerde gezdirirsenizde dalgalanmayı hissediyorsunuz. Bayide başka Insignialarada baktım onlarda öyleydi. Sizde farkettiniz mi? Bu bi sorun mu ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sunroof Köşeleri
Collapse
X
-
Ynt: Sunroof Köşeleri
cam yüzeyinde mi tavan sacında mı ? ben dikkat etmedim, tarif ederseniz bugün inceleyeyim.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncercam yüzeyinde mi tavan sacında mı ? ben dikkat etmedim, tarif ederseniz bugün inceleyeyim.
1.6 CDTI Sport
Yorum
-
bugün iş çıkışı kontrol edeceğim, bilgi veririm.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
resmedebilirseniz durumu daha iyi olur, koyacağınız resme odaklanarak daha iyi tarama yapmış olurum aracımda.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Bahsedilen dalgalanma üretim aşamasında pres kesim olduğu için Nano milim seviyesinde ezilme ve çekme olabiliyor buda boyadan sonra ışıkta kırılmaya başlıyor ve göz bunu dalgalı olarak görüyor büyük bir ihtimalle bunu fabrika sorun olarak görmüyordu r
Bir zamanlar LCD ve plazma ölü pikseller oluyordu ve üretici bir panelde 5 ölü pixeseli hata olarak görmüyordu şimdi ise teknoloji ilerledikçe haftada kalmadı
Aynı durum otomotiv sektörü ndede gelişmeler olacaktır
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Fatih abi bende öyle düşündüm ama el ile hissediliyor dediği için merak ediyorum.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Fotoları ekledim. Çok da belli olmuyor. Ön yolcu tarafındaki kısım daha belirgin olduğu için o kısmı çekmeye çalıştım.
Öğle arası gittim yine Opel bayisine baktım. Hepsinde var ama renkten renge görünürlüğü farkediyor. Beyaz renkte zor farkediliyorken benim Cosmic Gri ve bayideki Cosmic Gri araçta daha belirgin.
1.6 CDTI Sport
Yorum
-
Fatih beyin dediği gibi olağan bir durum bu. BMW ve Audi lerde de Bu tür dalgalanmalar var. Koyu renkli vw golflerde anten hizasında benzer bir dalgalanmaları görebilirsiniz.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Ya bu kadar takmayın, bende kendi aracıma bi bakayım ama bunu ben sorun etmem, ses ve su almasın yoksa bu dedikleriniz bişey değil
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum