Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sunroof Köşeleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sunroof Köşeleri

Merhaba. Aracım 2016 sport. Arabayı aldığımdan beri gözüme çarpıyor. Sunroof'un ön köşe kıvrım yerlerinden belirli açılardan bakıldığında bi dalgalanma görüyorum. Hatta parmağınızı o köşelerde gezdirirsenizde dalgalanmayı hissediyorsunuz. Bayide başka Insignialarada baktım onlarda öyleydi. Sizde farkettiniz mi? Bu bi sorun mu ?
    1.6 CDTI Sport

Ynt: Sunroof Köşeleri

cam yüzeyinde mi tavan sacında mı ? ben dikkat etmedim, tarif ederseniz bugün inceleyeyim.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
      cam yüzeyinde mi tavan sacında mı ? ben dikkat etmedim, tarif ederseniz bugün inceleyeyim.
      Tavan yüzeyinde. Fotoda yerlerini gösterdim. Tam köşe kısımlarında. Arabanın önüne geçip o kısma çaprazdan yada şoför kapısının ordan mesela diğer taraftaki kısma dikkatli bakınca daha belirgin oluyor. Ok yönünde parmağınızı kaydırırsanız o dalgalanmayı hissediyorsunuz da.

1.6 CDTI Sport

Yorum

bugün iş çıkışı kontrol edeceğim, bilgi veririm.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Canımı sıktı biraz böyle birşey olması. Sizden haber bekliyorum. Teşekkür ederim.
          1.6 CDTI Sport

Yorum

resmedebilirseniz durumu daha iyi olur, koyacağınız resme odaklanarak daha iyi tarama yapmış olurum aracımda.

Yorum

Fotografda belli olur mu bilmiyorum. Birazdan deneyeyim. Fotoda belli olursa yuklerim.
              1.6 CDTI Sport

Yorum

Bahsedilen dalgalanma üretim aşamasında pres kesim olduğu için Nano milim seviyesinde ezilme ve çekme olabiliyor buda boyadan sonra ışıkta kırılmaya başlıyor ve göz bunu dalgalı olarak görüyor büyük bir ihtimalle bunu fabrika sorun olarak görmüyordu r

Bir zamanlar LCD ve plazma ölü pikseller oluyordu ve üretici bir panelde 5 ölü pixeseli hata olarak görmüyordu şimdi ise teknoloji ilerledikçe haftada kalmadı

Aynı durum otomotiv sektörü ndede gelişmeler olacaktır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi bende öyle düşündüm ama el ile hissediliyor dediği için merak ediyorum.

Yorum

Fotoları ekledim. Çok da belli olmuyor. Ön yolcu tarafındaki kısım daha belirgin olduğu için o kısmı çekmeye çalıştım.
                    Öğle arası gittim yine Opel bayisine baktım. Hepsinde var ama renkten renge görünürlüğü farkediyor. Beyaz renkte zor farkediliyorken benim Cosmic Gri ve bayideki Cosmic Gri araçta daha belirgin.

1.6 CDTI Sport

Yorum

Yakından hangi açıyla bakarsanız bakın görünmüyor. Sadece bu şoför kapısının oralardan çapraztan dikkatlice bakınca göze çarpıyor.
                      1.6 CDTI Sport

Yorum

Fatih beyin dediği gibi olağan bir durum bu. BMW ve Audi lerde de Bu tür dalgalanmalar var. Koyu renkli vw golflerde anten hizasında benzer bir dalgalanmaları görebilirsiniz.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                        2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Bu konularda biraz takıntılıyımdır. Arabaya her iniş binişte gözüme çarpıp canımı sıkıyodu. Madem normal birşey görmezden geleceğim artık
                          1.6 CDTI Sport

Yorum

Ya bu kadar takmayın, bende kendi aracıma bi bakayım ama bunu ben sorun etmem, ses ve su almasın yoksa bu dedikleriniz bişey değil

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sunroof camının kasmasından olabilir mi acaba bu tip dalgalanma? Bir de sonuçta metal çalışan bir malzeme sıcak soğuk farkından ister istemez farklı durumlar ortaya çıkabilir.
                              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                              X