Merhaba 2016 model 2017 çıkışlı 1.6 İnsignia edition elegance aracımı Yen'i aldım . Bagajda bulunan lamba cosmo ve sporttaki gibi yanmıyor . Ne yapabilirim ?
D
Bahsedilen stop grubunun ikili parça fiyatı 480₺ olması lazım. Servisten alıp, stoplardan hat çekilerek takılabilir. Kendi aracıma surtaş'da taktırmıştım.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi 2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Bahsedilen stop grubunun ikili parça fiyatı 480₺ olması lazım. Servisten alıp, stoplardan hat çekilerek takılabilir. Kendi aracıma surtaş'da taktırmıştım.
Aynen öyle ne yazık ki şu anda o güzel görüntüyü elde etmenin tek yolu bu
bagajdaki lamba derken neyden bahsediyorsunuz? yanma farkı mı var yoksa sistemmi farklı komple? bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Sırf Cosmo ile fark olsun diye yapılmış saçma bir uygulama. Maliyeti düşündüklerini sanmıyorum.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum