Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 edition elegance bagaj stop sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 edition elegance bagaj stop sorunu

Merhaba 2016 model 2017 çıkışlı 1.6 İnsignia edition elegance aracımı Yen'i aldım . Bagajda bulunan lamba cosmo ve sporttaki gibi yanmıyor . Ne yapabilirim ?
    D

Ynt: 1.6 edition elegance bagaj stop sorunu

Bahsedilen stop grubunun ikili parça fiyatı 480₺ olması lazım. Servisten alıp, stoplardan hat çekilerek takılabilir. Kendi aracıma surtaş'da taktırmıştım.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
    2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kahvecioğlu
      Bahsedilen stop grubunun ikili parça fiyatı 480₺ olması lazım. Servisten alıp, stoplardan hat çekilerek takılabilir. Kendi aracıma surtaş'da taktırmıştım.
      Aynen öyle ne yazık ki şu anda o güzel görüntüyü elde etmenin tek yolu bu

Yorum

bagajdaki lamba derken neyden bahsediyorsunuz? yanma farkı mı var yoksa sistemmi farklı komple? bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

edition elegance modellerde bagaj kapağı üzerinde yer alan stop lambasının uzantısı yanmıyor cosmolardaki gibi

Yorum

Teşekkürler sağolun

Yorum

Sırf Cosmo ile fark olsun diye yapılmış saçma bir uygulama. Maliyeti düşündüklerini sanmıyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

facebook sayfasında 300 tl ye satıyordu birisi çiftini. Bence bu hali daha güzel cool
                Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
                X