Arkadaşlar, verdiğiniz cevaplardan yola çıkarak sorunun kameranın ve modülün bulunduğu yerde olduğunu düşünerek gerekli malzemeleri yanıma alıp işe koyuldum. Sök tak işlere elim biraz yatkındır. Plastik kapağı, dikiz aynasını, üstündeki soket ve kablo bağlantılarını çıkardım. Kameranın olduğu modülü de söktüm. Modülün önünde ölü küçük bir sinek ve toz parçaları vardı. O dar yere nasıl girmiş anlamadım. Sprey su ile dikkatlice temizledim. Kuruttum. Cama da içerden sprey su sıkarak temizleyip temiz bir bezle silip kuruttum. Bu şekilde aracı çalıştırıp sıcak hava cama üfleyecek şekilde ayarladım. İlgili yerlerin sıcak hava ile iyice kurumasını bekledim. O esnada kameranın kabloları takılı olmadığı için ön kamera servis gibi bir hata verdi tüm parçaları geri taktım. Tüm bunları gündüz gözüyle yaptığımdan işe yarayıp yaramadığından emin olabilmek için havanın kararmasını bekledim. Hava karardıktan sonra test sürüşüne çıktım. Özellikle A harfinin kaybolduğu yerlerde sürdüm. Herhangi bir hata vermedi. Uzun farlar da otomatik devreye girdi. Bu şekilde yaklaşık yarım saat dolaşarak test ettim sorun çıkmadı. Bu akşam yine deneyecem, sorun şimdilik çözülmüş görünüyor. İnşallah kalıcı bir çözüm olur. Yardımcı olmaya çalışan ve fikir veren herkese teşekkür ediyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Uzun far asistanı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View PostArkadaşlar, verdiğiniz cevaplardan yola çıkarak sorunun kameranın ve modülün bulunduğu yerde olduğunu düşünerek gerekli malzemeleri yanıma alıp işe koyuldum. Sök tak işlere elim biraz yatkındır. Plastik kapağı, dikiz aynasını, üstündeki soket ve kablo bağlantılarını çıkardım. Kameranın olduğu modülü de söktüm. Modülün önünde ölü küçük bir sinek ve toz parçaları vardı. O dar yere nasıl girmiş anlamadım. Sprey su ile dikkatlice temizledim. Kuruttum. Cama da içerden sprey su sıkarak temizleyip temiz bir bezle silip kuruttum. Bu şekilde aracı çalıştırıp sıcak hava cama üfleyecek şekilde ayarladım. İlgili yerlerin sıcak hava ile iyice kurumasını bekledim. O esnada kameranın kabloları takılı olmadığı için ön kamera servis gibi bir hata verdi tüm parçaları geri taktım. Tüm bunları gündüz gözüyle yaptığımdan işe yarayıp yaramadığından emin olabilmek için havanın kararmasını bekledim. Hava karardıktan sonra test sürüşüne çıktım. Özellikle A harfinin kaybolduğu yerlerde sürdüm. Herhangi bir hata vermedi. Uzun farlar da otomatik devreye girdi. Bu şekilde yaklaşık yarım saat dolaşarak test ettim sorun çıkmadı. Bu akşam yine deneyecem, sorun şimdilik çözülmüş görünüyor. İnşallah kalıcı bir çözüm olur. Yardımcı olmaya çalışan ve fikir veren herkese teşekkür ediyorum.
Sorunun çözüldüğüne sevindim,bence oldu bu iş
Yorum
-
Akşam vakti sokağa çıkma yasağı gelmeden önce yine denedim arkadaşlar. Sistem eskisi gibi gayet güzel çalışıyor. Herhangi bir hata yok. Şükür ki kamera veya sensör arızası olmadı. Sinekten mi nerden bilmem ama bu sorunu yaşayan olursa artık nereye bakacağını bilir@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum