Orjinal yazı sahibi: Kara Murat
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Uzun far asistanı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Hayır açmana gerek yok. cama bakan yerini sil sadece.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View Post
Dikiz aynasının arkasında plastik bir aksam var. O kısmı ben çok rahat söküp takabiliyorum. Cama yapışık olan yere müdahale etmedim. Burada nereyi sileceğim tam olarak anlayamadım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Araca dışardan ön cama bakınca ayna altından size bakan kamerayı sileceksiniz.
Sorunum devam ediyor. A harfi kendi kendine gidiyor ve geri geliyor ve bu durum akşam aracı kullanırken yol boyunca sürekli oluyor. Bir yerde temassızlık olsa veya sensörde problem olsa nereye bakmak gerekir?
@Murat
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View Post
Bahsettiğiniz kameraya ulaşabilmek için önce dikiz aynasının arkasındaki siyah plastik parçayı çıkardım. Onun altında metal bir parça vardı. Onu da alyan anahtarı ile çıkardım. Onun da altında kamerayı ait kart bulunuyordu. Onu çıkarmaya cesaret edemedim. Yani kısacası kamerayı ulaşamadım. Çünkü kamera da onun altında.
Sorunum devam ediyor. A harfi kendi kendine gidiyor ve geri geliyor ve bu durum akşam aracı kullanırken yol boyunca sürekli oluyor. Bir yerde temassızlık olsa veya sensörde problem olsa nereye bakmak gerekir?
Yorum
-
Servise gidip durumu anlatsam, büyük ihtimal güncelleme yapmayacaklar. Aracı bırakın diycekler, e bu sorun hava kararınca olan bi şey. Servis kapalı olacak. Sabah da baksalar yine göremeyecekler. Şu sıralar akşam da yasak var, kaldı bu şekil. Hani bazen olur ya kendi kendine düzelir, nerde bende o şans?? Ya sensör bozuldu, ya kablolarda sorun var, ya da sigortası olabilir diye düşünüyorum. Şu sıra hep yağmurlu hava. Uzun far asistanının sigorta yeri bagaj tarafında. Yağmur yağmadığı bir gün özel servise gösterip baktıracam. Bana kolay çözülür sorun denk gelmez zaten alıştım artık. Forumda ve nette okuduğum sorunlara kıyasla aracımda nadiren sorun çıkıyor. Ama çıkınca da çözülmesi zor olanından geliyor. İnsignia beni böyle sınıyor. Forumda da yok mesela, uzun far asistanının kendi kendine devreye girip çıkması diye bir sorun yaşayan olmamış hiç. dknow@Murat
Yorum
-
Makyajlı kasa İnsignia sahibi arkadaşlardan bir ricam var. Akşam uzun far asistanı devrede iken far ayarı otomatikte iken kendiniz arka sisleri açtığınızda asistanın devreden çıkıp çıkmadığına bakabilir misiniz? Ön sislerde kapatıyor, arka sislerde kapatmıyor benim araçta. Sizde de öyle mi?@Murat
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Horizon star View PostBakıcam ilk fırsatta yazarım ön siste çıkıyor biliyorum ama arka sisle ilgili denemedim bir diğeri bu uzun far asistanı ve tünel algılama ile ilgili güncelleme yapılmıştı yıl 2017 olması lazım bakarım evraklara çağırıp afl güncellemesi yapmışlardı onu yaptırdınızmı acaba siz ?@Murat
Yorum
-
2017 yılında evet baktım çağrıldım tünelde geç far yanması ve geç kapanması artı uzun far asistanı güncellemesi diye çağırmışlardır yazılım düzeltildi.İstanbul opel değerde.Mesele tünel sorunlarını bazen görüyorum forumda geç algılama yada gündüz sönmeme gibi hazır yeride gelmişken böyle bir güncelleme yapıldı.Bende bir sorun olmuyor geç yanma yanmama gibi.Bugün araba kullanmadım ama yarın kullanacam yazarm size arka sis farıyla ilgili durumu.
Yorum
Yorum