Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SOL ALT SPORT ETEK KISMI KIRILDI :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SOL ALT SPORT ETEK KISMI KIRILDI :(

Arkadaslar selam, 2016 model 1.6 dizel otomatik sport insigniam var. cok dikkat ederek kullanirim ama maalesef bugun onumdeki kaldirim yuksekmis fark etmedim ve yavas bir sekilde on lastigi kaldirimdan indirirken sol alt sport eteklik vurdu ve kirildi maad

Takintili birisi oldugum icin gozume batiyor. Konu hakkinda yonlendirmesi olan var midir? Tamir olacak gibi degil zaten plastik parca. Istanbul Anadolu yakasindayim, varmidir onerisi tavsiyesi olan?

Gidip orjinalinimi almam lazim zaten tek parca halinde

Ynt: SOL ALT SPORT ETEK KISMI KIRILDI

Arkadaslar yok mudur bir onerisi olan?

Yorum

geçmiş olsun bir ara servise komple opc line dış marşbiyel takımını sordum (yanlar ön arka ve spoyler) 5500 gibi bir rakam dediler hatta ön taraf kırılırsa komple tampon değişiyor ve sadece ön 2200 gibi bir rakam demişlerdi.
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Çıkmacıları bir araştırın bulamazsanız fiber düşünün yada kaskodan orjinal taktırın

Bununla geçmiş olsun diyelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bugun guzel bir şekilde çatlayan kısmı temizledim, sonra bali yapıştırıcı ile tutturdum bakalım şu an için sıkıntı yok gibi görünüyor. Bir kaç yetkili servisi aradım sadece tek parça için 1000TL fiyat verdiler, yakın zamanda resimlerinide yüklerim.

Yorum

Orijinal bodykit pahalı. Clio'nun orijinal bodykiti (4 parça) 3-4 sene önce 3.000 küsür liraydı, ona bakarak normal denebilir ama
            InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
            X