Merhaba bende 1.6 turbo insignia var sabah çalışırken partikül uyarısı verdi araba stop etti Sonra tekrar çalıştırdım daha uyarı çıkmadı. Benzinli de partikül var mı o neden yazdı acaba araba sanki çekişten düştü gibi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Partikül uyarısı
Collapse
X
-
Ynt: Partikül uyarısı
Gecmis olsun,katalizor arizalanmis olabilir yada sensor de hata olmus olabilir
Bir makinaya baglatip baktirin,cekiste dusukluk var ise benim aklima katalizorun hemen ustundeki oksijen sensorunden yapicagi geldi,fakat o zamanda hata vermesi gerekirdi motor isigi yanmasi gerekirdi ki insallah oyledir katalizor pahali bir parca malesef,en kotu katalizoru temizletmeniz bazi araclarda ise yariyor,eger oda olmaz ise katalizoru iptal ettirip oraya duz boru taktirmaniz,alt devie torku biraz olur ama ust devirler rahatlar.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Ynt: Partikül uyarısı
Benim aracımda uyarı vermişti ara arada veriyordu daha 16 binde fakat bende stop etme yoktu 1.6 dizel araç yurt dışına çıktığım icin araçla telefonla bağlantı kurabildim bana 30 dk kadar yüksek devirde kullan dediler ve sorunum çözüldü sizinkide önemli bir sorun olmayabilir fakat baktırmakta fayda var
Yorum
Yorum