Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Asıl ve Yedek Uzaktan Kumanda Bazen Algılamıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Asıl ve Yedek Uzaktan Kumanda Bazen Algılamıyor

Hayirli forumlar arkadaslar benim iki uzaktan kumandamda bazen arabanin dibinde olmama rağmen algılamıyor iki kumandanında pilleri kontrol edildi sorun ne olabilir ?

Ynt: Asıl ve Yedek Uzaktan Kumanda Bazen Algılamıyor

Kol dayamanın içindeki anahtar yuvasına oturtarak kalibrasyon yapılıyor diye duymuştum. Acaba var mı aslı? Belki size de böyle bir müdahale lazımdır.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
      Kol dayamanın içindeki anahtar yuvasına oturtarak kalibrasyon yapılıyor diye duymuştum. Acaba var mı aslı? Belki size de böyle bir müdahale lazımdır.
      Kol dayamanin icin anahtar yuvasimi var ? Benimki anahtarsiz calisanlardan deil klasik anahtarli calisan . Ama belkide kalibrasyonla alakalidir cünkü iki anahtarda bazen calismiyor .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
        Kol dayamanin icin anahtar yuvasimi var ? Benimki anahtarsiz calisanlardan deil klasik anahtarli calisan . Ama belkide kalibrasyonla alakalidir cünkü iki anahtarda bazen calismiyor .
        Kol dayamanın içinde biri büyük biri küçük iki göz var. Küçük olanda çakmaklık soketi ve anahtar yuvası var. Yuva dediysem anahtar deliği sanmayın. Anahtarın gövdesi yuvaya yerleşiyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190
          Kol dayamanın içinde biri büyük biri küçük iki göz var. Küçük olanda çakmaklık soketi ve anahtar yuvası var. Yuva dediysem anahtar deliği sanmayın. Anahtarın gövdesi yuvaya yerleşiyor.
          Evet ufak bir bosluk var dogru sarj giris yuvasinin oldugu yerde . Oraya anahtari yokup kalibre mi etmemiz lazim bilginiz var mi ?

Yorum

Pili değiştirin birde alıcının pozisyonunu servis kontrol etsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bence tamamen pil sorunu. Başka türlü olsa hiç kontrol etmez. Pili değiştirin düzelecektir. Pilin tipi CR2032, elektronikçi dükkanlarından tanesi 1-2 liraya bulabilirsiniz. Değiştirmesi kolaydır. Uğraşmak istemezseniz herhangi bir saatçi veya anahtarcı 10 liraya değiştirir.

Yorum

Sanayide eski aracım zamanından beri tanıdık bir ustam var. Bu yıl dükkanının kapısını elektrikli hale getirdi. Ondan beridir ne zaman dükkanına gitsem üstten aşağı açılır/kapanır kapının altına veya yakınına park etsem araçtan inme/binme aşamasında kumandam çalışmıyor. İlk olduğunda bozuldu sanmıştım. Sadece onun dükkanındayken olan bir şey bu..
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Pili değiştirin birde alıcının pozisyonunu servis kontrol etsin
                  Pil degisimini denerim normalde ben degistirecektim pilleri anahtarci pillerimi ölctü piller iyi dedi ondan degistirmedim .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nalbantoglu
                    Bence tamamen pil sorunu. Başka türlü olsa hiç kontrol etmez. Pili değiştirin düzelecektir. Pilin tipi CR2032, elektronikçi dükkanlarından tanesi 1-2 liraya bulabilirsiniz. Değiştirmesi kolaydır. Uğraşmak istemezseniz herhangi bir saatçi veya anahtarcı 10 liraya değiştirir.
                    2 kumandanin pillerinin bitmesi bana normal gelmedi piller ölcüldü ama yinede denemek icin degistirecegim . Kullanma kilavuzunda pil degisince senkronizasyon yapin diyor ben pilleri sökmüstüm senkronizasyon yaptim bakalim sorun cözülmezse pil degisecem . Kod icin tesekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                      Sanayide eski aracım zamanından beri tanıdık bir ustam var. Bu yıl dükkanının kapısını elektrikli hale getirdi. Ondan beridir ne zaman dükkanına gitsem üstten aşağı açılır/kapanır kapının altına veya yakınına park etsem araçtan inme/binme aşamasında kumandam çalışmıyor. İlk olduğunda bozuldu sanmıştım. Sadece onun dükkanındayken olan bir şey bu..
                      Çok ilginç bir tesadüf bence :-)

Yorum

2 kumanda da çalışmıyor orda..az uzaklaşınca düzeliyor..
                        @Murat
                        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                          2 kumanda da çalışmıyor orda..az uzaklaşınca düzeliyor..
                          :-)

Yorum

Bende daha önce başıma geldiydi. Yıkamada beklerken çalışmadı gittim pil aldım taktım gene olmadı sonra düzeldi. Yıkamacı burda bazan oluyor dediydi.
                            Uzun zaman sonra geçenlerde kapının önüne park ederken oldu. Yedeği evden alıp denedim gene olmadı sonra açıldı. Arabayı çalıştırıp stop ettim daha sonra bir sıkıntı olmadı.
                            Soğuktan mı sapıttı acaba ya da akü falan zayıflarsa böyle yapıyor olabilir mi bilmiyorum.
                            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                              Bende daha önce başıma geldiydi. Yıkamada beklerken çalışmadı gittim pil aldım taktım gene olmadı sonra düzeldi. Yıkamacı burda bazan oluyor dediydi.
                              Uzun zaman sonra geçenlerde kapının önüne park ederken oldu. Yedeği evden alıp denedim gene olmadı sonra açıldı. Arabayı çalıştırıp stop ettim daha sonra bir sıkıntı olmadı.
                              Soğuktan mı sapıttı acaba ya da akü falan zayıflarsa böyle yapıyor olabilir mi bilmiyorum.
                              Kardes kullanma kitabinda okudum yeni takinca yada pili cikarip takinca arabayi anahtarla acinca senkronizasyon oluyormus . Denedim kapilar kitliyken anahtar ile actim anahtari yuvaya sokup birkere acip sonra arabayi calistirinca senkronizasyon oluyor kullanma kitabinda yaziyor ondan beri iyi calisiyor artik tesadüf mü isemi yaradi bilmiom ama daha takilma hic yapmadi .

Yorum

İşleniyor...
                              X