Hayirli forumlar arkadaslar benim iki uzaktan kumandamda bazen arabanin dibinde olmama rağmen algılamıyor iki kumandanında pilleri kontrol edildi sorun ne olabilir ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Asıl ve Yedek Uzaktan Kumanda Bazen Algılamıyor
Collapse
X
-
Ynt: Asıl ve Yedek Uzaktan Kumanda Bazen Algılamıyor
Kol dayamanın içindeki anahtar yuvasına oturtarak kalibrasyon yapılıyor diye duymuştum. Acaba var mı aslı? Belki size de böyle bir müdahale lazımdır.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişKol dayamanın içindeki anahtar yuvasına oturtarak kalibrasyon yapılıyor diye duymuştum. Acaba var mı aslı? Belki size de böyle bir müdahale lazımdır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişKol dayamanın içindeki anahtar yuvasına oturtarak kalibrasyon yapılıyor diye duymuştum. Acaba var mı aslı? Belki size de böyle bir müdahale lazımdır.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişOrjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemişKol dayamanın içindeki anahtar yuvasına oturtarak kalibrasyon yapılıyor diye duymuştum. Acaba var mı aslı? Belki size de böyle bir müdahale lazımdır.
Yorum
-
Bence tamamen pil sorunu. Başka türlü olsa hiç kontrol etmez. Pili değiştirin düzelecektir. Pilin tipi CR2032, elektronikçi dükkanlarından tanesi 1-2 liraya bulabilirsiniz. Değiştirmesi kolaydır. Uğraşmak istemezseniz herhangi bir saatçi veya anahtarcı 10 liraya değiştirir.
Yorum
-
Sanayide eski aracım zamanından beri tanıdık bir ustam var. Bu yıl dükkanının kapısını elektrikli hale getirdi. Ondan beridir ne zaman dükkanına gitsem üstten aşağı açılır/kapanır kapının altına veya yakınına park etsem araçtan inme/binme aşamasında kumandam çalışmıyor. İlk olduğunda bozuldu sanmıştım. Sadece onun dükkanındayken olan bir şey bu..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXPili değiştirin birde alıcının pozisyonunu servis kontrol etsin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nalbantogluBence tamamen pil sorunu. Başka türlü olsa hiç kontrol etmez. Pili değiştirin düzelecektir. Pilin tipi CR2032, elektronikçi dükkanlarından tanesi 1-2 liraya bulabilirsiniz. Değiştirmesi kolaydır. Uğraşmak istemezseniz herhangi bir saatçi veya anahtarcı 10 liraya değiştirir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: WolverineSanayide eski aracım zamanından beri tanıdık bir ustam var. Bu yıl dükkanının kapısını elektrikli hale getirdi. Ondan beridir ne zaman dükkanına gitsem üstten aşağı açılır/kapanır kapının altına veya yakınına park etsem araçtan inme/binme aşamasında kumandam çalışmıyor. İlk olduğunda bozuldu sanmıştım. Sadece onun dükkanındayken olan bir şey bu..
Yorum
-
Bende daha önce başıma geldiydi. Yıkamada beklerken çalışmadı gittim pil aldım taktım gene olmadı sonra düzeldi. Yıkamacı burda bazan oluyor dediydi.
Uzun zaman sonra geçenlerde kapının önüne park ederken oldu. Yedeği evden alıp denedim gene olmadı sonra açıldı. Arabayı çalıştırıp stop ettim daha sonra bir sıkıntı olmadı.
Soğuktan mı sapıttı acaba ya da akü falan zayıflarsa böyle yapıyor olabilir mi bilmiyorum.2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denzBende daha önce başıma geldiydi. Yıkamada beklerken çalışmadı gittim pil aldım taktım gene olmadı sonra düzeldi. Yıkamacı burda bazan oluyor dediydi.
Uzun zaman sonra geçenlerde kapının önüne park ederken oldu. Yedeği evden alıp denedim gene olmadı sonra açıldı. Arabayı çalıştırıp stop ettim daha sonra bir sıkıntı olmadı.
Soğuktan mı sapıttı acaba ya da akü falan zayıflarsa böyle yapıyor olabilir mi bilmiyorum.
Yorum
Yorum