Hir2 Süper White 6000 Kelvin Ampulü Taktım. Öncesi ve sonrası şekilde bir video hazırladım ayriyetten fotoraflarlada öncesi ve sonrası ışık farkını anlamak için kolaj çalışması yaptım . Benim gibi hologen farlara sahip olan cogu kisi gündez ledleri ile uyumsuzluktan şikayetçi . Belki bazı arkadaşlarımız led veya xenon uygulamak yerine bunu tercih eder . Umarım faydalı olur video linkini ayriyetten ekliyorum .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hir2 Süper White 6000 Kelvin Ampulü Taktım Buyrun Resim Ve Video Linkine
Collapse
X
-
Ynt: Hir2 Süper White 6000 Kelvin Ampulü Taktım Buyrun Resim Ve Video Linkine
Ürün Linki : Look at this on eBay http://www.ebay.at/itm/201481082859
Yorum
-
Çok güzel bir çalışma olmuş.Detaylı bilgilendirme ve emeğiniz için teşekkürler.Keyifle kazasız belasız kullanın aracınızı."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Çok güzel bir çalışma olmuş.Detaylı bilgilendirme ve emeğiniz için teşekkürler.Keyifle kazasız belasız kullanın aracınızı.
Yorum
-
Yorum
-
Yakın zamanda farlarınız kalıcı yanık bugulanma gibi olacak. Bu gibi ampul tiplerini cok denedim. Tecrubem var. Fazla aydınlık icin 100 w seklinde yanıyor. Zamanla gorus acın dahi bitiyor. Buraya yazıyprum. Hayırlı olsun yinede
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OnurbahcekapiliYakın zamanda farlarınız kalıcı yanık bugulanma gibi olacak. Bu gibi ampul tiplerini cok denedim. Tecrubem var. Fazla aydınlık icin 100 w seklinde yanıyor. Zamanla gorus acın dahi bitiyor. Buraya yazıyprum. Hayırlı olsun yinede
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur KAydınlatma performansı nasıl halojenlere göre? Malum mavi olması ışığın rengini değiştiriyor fakat aydınlatmayı azaltıyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Çok güzel olmuş kemal bey.. fark bayağı var..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190Orjinal yazı sahibi: OnurbahcekapiliYakın zamanda farlarınız kalıcı yanık bugulanma gibi olacak. Bu gibi ampul tiplerini cok denedim. Tecrubem var. Fazla aydınlık icin 100 w seklinde yanıyor. Zamanla gorus acın dahi bitiyor. Buraya yazıyprum. Hayırlı olsun yinede
Yorum
Yorum